Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Σλοβακία-Λευκορωσία, στο χέρι της γηπεδούχου!

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:43

Τυπική διαδικασία το σημερινό παιχνίδι, με τη Σλοβακία μόνο να κυνηγάει τη δεύτερη θέση για τα τυπικά. 

UEFA Nations League: Σλοβακία-Λευκορωσία, στο χέρι της γηπεδούχου!

3ος όμιλος - Γ' Κατηγορία

19:00, NovasportsPrime

Σλοβακία

Ήττα με 2-1 για τη Σλοβακία απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, στο ντεμπούτο του Φραντσέκο Καλτσόνα στον πάγκο της. Οι Σλοβάκοι έχαναν με 1-0, βρήκαν την απάντηση στο 93' αλλά κατάφεραν να χάσουν στο 95'! Απίστευτο σκηνικό με την ομάδα της Σλοβακίας να δείχνει αρκετά προβλήματα και έντονη ανωριμότητα. Πάντως, ήξερε από πριν πως δεν προλάβαινε την 1η θέση μετά τη νίκη του Καζακστάν επί της Λευκορωσίας που είχε προηγηθεί. Κανένα ουσιαστικό κίνητρο και στο αποψινό ματς. Έτσι θα παίξει μόνο για το γόητρο.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο έμπειρος Κούτσκα. Αντίθετα παραμένουν εκτός ο τιμωρημένος Ντούντα και ο Αλμάσι. Γενικότερα δεν έχει άλλα σοβαρά θέματα η ομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα

Rodák, Hancko, Škriniar ,Valjent, Pekarík, Bénes, Lobotka, Kucka, Jirka, Boženík, Regáli.

Λευκορωσία

Λογικό και αναμενόμενο να υποβιβαστεί στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας με δεδομένο πως μετά από πέντε αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη στο γκρουπ. Δεν τα κατάφερε στην «Αστάνα Αρένα» χάνοντας με 2-1 από το Καζακστάν. Επί της ουσίας λογικό το αποτέλεσμα του ματς. «Κάναμε πολλά λάθη σε καθοριστικές στιγμές στο ματς, ενώ χάσαμε και πολλές μονομαχίες», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής Γκεόργκι Κοντράτιεφ.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίστηκε και δεν ταξίδεψε ο Εμπόνγκ, νωρίτερα είχαν αποχωρήσει από την αποστολή οι Παβλίσεβιτς, Βολκόφ και Σελιάβα.

Πιθανή ενδεκάδα

Khatkevich, Polyakov, Sadovnichiy, Yudenkov, Shevchenko, Klimovich, Yablonskiy, Ebong, Pechenin, Bogomolskiy, Savitskiy.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.55 3.55 6.35 1.67 2.08 1.22 3.8 2.1 1.65 1.11 1.27 2.37
Σλοβακία - Λευκορωσία / Εκτίμηση

Aν πάρει το παιχνίδι στα σοβαρά η Σλοβακία μπορεί να κερδίσει. Το θέμα είναι δεν ξέρω τι διάθεση θέλει να βγάλει. Πάμε με κάλυψη στα γκολ με το ασιατικό over 2.0 σε απόδοση 1.65.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr