Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Δανία-Γαλλία, τα.. ρέστα τους οι Σκανδιναβοί

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:47

Οι Σκανδιναβοί κυνηγούν την πρωτιά ενώ οι "τρικολόρ" την αποφυγή του υποβιβασμού και προβλέπεται μεγάλη μάχη στο "Τέλια Πάρκεν".

UEFA Nations League: Δανία-Γαλλία, τα.. ρέστα τους οι Σκανδιναβοί

1ος όμιλος - Α’ κατηγορία
21:45, Novasports1 HD

Δανία

Σε δύσκολη θέση στην μάχη για την πρωτιά τέθηκε η Δανία του Κάσπερ Χιούλμαν μετά την ήττα στην Κροατία (2-1) την Πέμπτη. Γενικότερα πάντως έχει αρκετά καλή παρουσία στο Nations League. Στο πρώτο ματς νίκησε στην Γαλλία ενώ στο γήπεδό της έχει έντεκα νίκες στους τελευταίους δεκατρείς αγώνες (11/1/1). Πλέον για να κατακτήσει την 1η θέση χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη και παράλληλα απώλεια βαθμών της Κροατίας στην Αυστρία.

Ανησυχεί ο κόουτς

Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν παίζουν στις ομάδες τους και αυτό ανησυχεί τον Χιούλμαν. Λόγω τραυματισμών είναι εκτός αποστολής ο μέσος Νόργκαρντ (Μπρέντφορντ), ο μέσο-επιθετικός Σκοβ (Χόφενχαϊμ) και οι επιθετικοί Κορνέλιους (Κοπεγχάγη), Πόουλσεν (Λειψία).

Πιθανή ενδεκάδα: Σμάιχελ – Κρίστενσεν, Άντερσεν, Αν. Κρίστενσεν, Κίερ Μέλε – Βας, Χόιμπιεργκ, Ντιλένι – Σκοβ Ολσεν, Έρικσεν, Μπρέιθγουεϊτ

Γαλλία

Γεμάτοι απουσίες και από ότι φαίνεται αδιάφοροι για ότι συμβαίνει στο Nations League οι Γάλλοι, βρέθηκαν πάντως σε καλύτερη θέση για την αποφυγή του υποβιβασμού μετά τη νίκη 2-0 επί της Αυστρίας. Με νίκη απόψε εξασφαλίζεται, διαφορετικά δεν θέλει να νικήσει η Αυστρία την Κροατία. Οι παίκτες του Ντεσάν μακριά από το γήπεδο τους έχουν δύο ισοπαλίες σε δύο ματς με το ίδιο σκορ (1-1). Είναι αήττητοι συνολικά στα τελευταία δεκατέσσερα παιχνίδια τους εκτός έδρας (11/3/0), πάνω από μια τριετία.

Πάμπολλες απουσίες

Απουσιάζουν οι Λορίς, Λούκας Ερνάντεζ, Τεό Ερνάντεζ, Κιπεμπέ, Κονατέ, Καντέ, Πογκμπά, Κομάν, Ντιαμπί και Μπενζεμά ενώ είναι αμφίβολος ο Ντεμπελέ κι όμως οι επιλογές που έχει ο κόουτς Ντεσάν παραμένουν εξαιρετικές.

Πιθανή ενδεκάδα: Αρεολά – Ουπαμεκανό, Βαράν, Μπαντιασίλ – Παβάρ, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Μαντί – Γκριεζμάν – Μ’Μπαπέ, Ν’Κουνκού.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.3 3.3 2.2 1.78 2 1.25 3.75 1.78 1.92 1.61 1.32 1.37
Δανία - Γαλλία / Εκτίμηση

Καθοριστικό ματς και για τις δύο ομάδες και αναμένεται να πέσουν κορμιά. Προσπερνούμε σημείο, επιλογή το γκολ-γκολ στο 1,90.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr