Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Νήσοι Φερόες-Τουρκία, εξασφαλίστηκαν οι γείτονες

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:58

Φερόε και Τουρκία ολοκληρώνουν δίχως άγχος τις υποχρεώσεις τους στην Λίγκα Εθνών

UEFA Nations League: Νήσοι Φερόες-Τουρκία, εξασφαλίστηκαν οι γείτονες

1ος όμιλος - Γ' Κατηγορία

21:45, NovasportsStart

Νησιά Φερόε

Στην γενική βελτίωση που δείχνει το ποδόσφαιρο της χώρας μπορεί να θεωρηθεί ως επιτυχία η παραμονή στην τρίτη κατηγορία του Nations League. Η ομάδα του Χόκαν Έρικσον πήρε ισοπαλία 1-1 στην Λιθουανία την Πέμπτη και τελειώνει με δύσκολο ματς εντός έδρας τον όμιλό της. Δεν έχει ισοπαλία στα τελευταία δέκα παιχνίδια εντός και έχει κερδίσει τέσσερα από αυτά (4/0/6).

Επιστρέφει ο Σούλβι

Υπάρχει μια σημαντική επιστροφή καθώς θα είναι διαθέσιμος ο αμυντικός Σούλβι Βάτναμαρ μετά από τιμωρία. Απουσιάζει ο αμυντικός Άρι Γιόνσον, παρά την απουσία του δεν κλήθηκε ο έμπειρος Φέρο.

Πιθανή ενδεκάδα: Νίλσεν – Ρόλαντσον, Ασκαμ, Γκ. Βάντχαμαρ, Ντάβιντσεν – Μπιάρνταλιντ, Αντρεάσεν, Σ. Βάντχαμαρ, Μίκελσεν – Κ. Ολσεν, Εντμουντσον

Τουρκία

Παρά την γκρίνια για τον κόουτς Στέφαν Κουντς και τις επιλογές του, πέτυχε στο Nations League και συνεχίζει στον πάγκο για το 12ο ματς της καριέρας του με την Τουρκία, που την Πέμπτη σε συναρπαστικό ματς έμεινε στο 3-3 με το Λουξεμβούργο ωστόσο εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο. Εχει νικήσει και στα δύο ματς του ομίλου εκτός έδρας χωρίς να δεχτεί γκολ ενώ έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία εκτός (4/0/1).

Δύσκολο για Ντεμιράλ

Εξαιρετικά αμφίβολος ο στόπερ Ντεμιράλ, εκτός είναι οι Εζτσαν (Ντόρτμουντ), Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Σίνικ (Χαλ), Έζκατσαρ (Κρεμονέζε) και Τσουκούρ (Φενέρμπαχτσε).

Πιθανή ενδεκάδα: Μπαγιντίρ – Μπουλούτ, Αϊχάν, Καμπάκ, Γιλμάζ – Τσιγκερτσί, Κουτλού, Καχβετσί – Ακγκούν, Ντουρσούν, Ακτούρκογλου

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6 4.75 1.42 2.18 1.6 1.48 2.47 1.78 1.92 2.9 1.18 1.09
Νησιά Φερόε - Τουρκία / Εκτίμηση

Αδιάφορο βαθμολογικά ματς με την Τουρκία πλέον "χαλαρή", ενώ τα Φερόε παίζουν για το γόητρο. Δεν βρίσκουμε αξία στο "σκέτο" διπλό του 1,30, θα το συνδυάσουμε με over (1.85).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr