Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Ουγγαρία-Iταλία, «μάχη» υπομονής στο 2.00

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:42

Οι Μαγυάροι αγγίζουν την πρωτιά, οι φιλοξενούμενοι παίζουν τα… ρέστα τους και βρίσκουμε λύση σε επιλογή του πρώτου 45λεπτου.

UEFA Nations League: Ουγγαρία-Iταλία, «μάχη» υπομονής στο 2.00

21:45, Nova Sports 2 HD
3ος όμιλος - Α’ κατηγορία. Τελευταία αγωνιστική

Ουγγαρία

Τρελαίνει κόσμο η Ουγγαρία, που στο τελευταίο ματς επικράτησε εκτός έδρας και της Γερμανίας. Μετά το διπλό στην Αγγλία, οι Μαγυάροι επικράτησαν και της «μάνσαφτ» με ένα πανέμορφο γκολ του Ανταμ Σαλάι και έδωσαν συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις στον όμιλο, όπου κόντρα στα προγνωστικά αλλά δίκαια και με το παραπάνω, συνεχίζουν στην πρώτη θέση με τρεις νίκες σε πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Μάρκο Ρόσι ορίζει πλέον την μοίρα της, καθώς καταλαμβάνει την πρωτιά και συνεχίζει στο Final Four με νίκη ή ισοπαλία στο κατάμεστο «Φέρενζ Πούσκας».
Πανέτοιμη
Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ο Ιταλός τεχνικός δύσκολα θα αλλάξει το επιτυχημένο 3-4-2-1 των τελευταίων αγώνων. Γνωστές κρίνονται οι απουσίες των Ρ. Σαλάι (μ.) και Νάγκι (α.).

Πιθανή σύνθεση: Γκουλάτσι – Όρμπαν, Ατ. Σάλαϊ, Λανγκ – Φιόλα, Α. Νάγκι, Σέφερ, Κέρκεζ – Σόμποσλαϊ, Γκάζνταγκ – Άνταμ Σάλαϊ

Italy

Αποστολή εξετελέσθη για την Ιταλία, που παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και με ένα σπουδαίο γκολ του Ρασπαντόρι, έκαμψε την αντίσταση της φλύαρης Αγγλίας. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έσβησε κάθε ανησυχία για υποβιβασμό από τον όμιλο και παρέμεινε στο κόλπο της πρωτιάς. Για να τα καταφέρει χρειάζεται βέβαια μόνο νίκη στην Βουδαπέστη, ούσα πάντως η μοναδική που επικράτησε στον όμιλο της Ουγγαρίας.
Τα… γνωστά
Χωρίς αλλαγές συγκριτικά με το ματς Παρασκευής, καθώς ο Ιμόμπιλε δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Ουγγαρία και διατηρείται στην μεγάλη λίστα απόντων. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι μέσοι Βεράτι, Τονάλι, Πελεγκρίνι, οι μεσοεπιθετικοί Τζανιόλο, Πολιτάνο, Τζακάνι και οι επιθετικοί Ινσίνιε, Μπεράρντι, Μπελότι.

Πιθανή σύνθεση: Ντοναρούμα – Τολόι, Μπονούτσι, Μπαστόνι – Ντι Λορέντζο, Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Πομπέγκα, Ντιμάρκο – Νιοντό, Ρασπαντόρι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.55 2.95 2.25 1.45 2.67 1.16 5 2.12 1.64 1.67 1.37 1.28
Ουγγαρία - Italy / Εκτίμηση

Δυνατή και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Ουγγαρία δεν… αστειευεται ενώ η Ιταλία είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Περιμένουμε «μάχη» υπομονής, έχει τύχη το 2.00 στο πρώτο ημίχρονο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr