Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Μαυροβούνιο-Φινλανδία, κίνητρο με γκολ στο 2.00!

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:16

Μονόπλευρο το κίνητρο στη Πονγκόριτσα και επιλέγουμε πονταρισμα τερμάτων σε αποδεκτή απόδοση.

UEFA Nations League: Μαυροβούνιο-Φινλανδία, κίνητρο με γκολ στο 2.00!

3ος όμιλος - Β’ κατηγορία. Τελευταία αγωνιστική.

Μαυροβούνιο

Το Μαυροβούνιο παρουσιάστηκε κατώτερο του αναμενόμενου στην αναμέτρηση με την Βοσνία και η ήττα έσβησε και τις τελευταίες ελπίδες να προλάβει την πρωτιά του ομίλου. Εχει πάντως αποφύγει την τελευταία θέση καθώς υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοπαλία με την Ρουμανία και έτσι η… περιπέτεια της Λίγκας Εθνών κρίνεται μάλλον μέτρια για την ομάδα του Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς. Χωρίς ουσιαστικά κίνητρο πλέον στο τελευταίο ματς και συνεπώς αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Με νέο… λουκ
Η έλλειψη βαθμολογικού θα φέρει και αλλαγές. Εξετισε ο μέσος Γιόβοβιτς, δεν υπολογίζεται αντιθέτως λόγω τιμωρίας ο Μάρουσιτς. Γνωστή πλέον η απουσία του σταρ Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), διαθέσιμος ο επιθετικός Μουγκόσα.

Πιθανή σύνθεση: Μιγιάτοβιτς – Βέσοβιτς, Βούγιατσιτς, Τομάσεβιτς, Ραντούνοβιτς – Οσμάιτς, Γιάνκοβιτς, Τσέκιτς, Χακσαμπάνοβιτς – Γιόβετιτς, Σαβίσεβιτς

Φινλανδία

Η Φινλανδία προηγήθηκε, αλλά ήταν εν τέλει τυχερή που κράτησε στην ισοπαλία την καλύτερη Ρουμανία. Απέτυχε να «τελειώσει» την παραμονή στην κατηγορία και έτσι παίζει τα… ρέστα της στη Ποντγκόριτσα. Για να αποφύγει την τελευταία θέση, χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ρουμανία που την ίδια ώρα υποδέχεται την πρωτοπόρο αλλά και αδιάφορη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.
Τα… γνωστά
Τέθηκε εκτός ο χρήσιμος μέσος Σούλερ, πολλές αν και γνωστές από τις αρχικές κλήσεις οι απουσίες της. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Βαϊσάνεν, Λαμ, Ο’ Σόνεσι, Γκρανλουντ (αμυντικοι), Νισιλα, Λοντ (μ), Λαπαλάϊνεν (ε).

Πιθανή σύνθεση: Χράντετσκι – Σόισαλο, Τένχο, Γένσεν, Χόσκονεν, Ούρονεν – Βάλακαρι, Καμαρά, Λίνγκμαν – Πούκι, Κάλμαν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.45 3 2.95 1.48 2.45 1.15 4.75 2.05 1.68 1.38 1.35 1.54
Μαυροβούνιο - Φινλανδία / Εκτίμηση

Μονόπλευρο το κίνητρο και έτσι το διπλό δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες. Η Φινλανδία δεν εντυπωσιάζει πάντως και θα προτιμήσουμε το γκολ/γκολ (2.00) καθώς οι «χαλαροί» γηπεδούχοι μπορούν να αβανταρουν σε ποντάρισμα τερμάτων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr