Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Ρουμανία-Βοσνία, το κίνητρο οι γηπεδούχοι!

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:24

Η Ρουμανία θέλει να αποφύγει τη τελευταία θέση του ομίλου, ενώ η Βοσνία είναι αδιάφορη αφού έχει κλειδώσει τη πρώτη θέση. 

UEFA Nations League: Ρουμανία-Βοσνία, το κίνητρο οι γηπεδούχοι!
Romania

Έμεινε στο 1-1 με τη Φινλανδία στο τελευταίο της παιχνίδι και έτσι παρέμεινε στη τελευταία θέση αφού δεν κατάφερε να καβαλήσει τον αντίπαλό της. Άξιζε περισσότερα από το παιχνίδι, αφού παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, στη συνέχεια κυριάρχησε. Έπαιξε καλύτερα, ισοφάρισε, προσπάθησε να ρισκάρει αλλά δεν άλλαξε το τελικό 1-1. Έτσι μ' αυτό το αποτέλεσμα απόψε χρειάζεται νίκη επί της Βοσνίας και να μην κερδίσει η Φινλανδία για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θέλει μια καλή εμφάνιση απόψε, αφού αναμένεται και το γήπεδο να είναι sold out.

Πιθανή ενδεκάδα

Radu, Bancu, Nedelcearu, Burcă, Rațiu, Tănase, Băluță, Marin, Sorescu, Alibec, Man.

Βοσνία & Ερζεγοβίνη

Ο στόχος επετεύχθη για τη Βοσνία. Ούσα αήττητη στον όμιλο, πήρε και μαθηματικά την πρωτιά-άνοδο στη 2η κατηγορία και είναι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο απόψε. Επικράτησε 1-0 του Μαυροβουνίου με το τελικό σκορ να την αδικεί. «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, το Μαυροβούνιο διαθέτει έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές. Εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση πριν καν ολοκληρωθεί η διοργάνωση, είμαι περήφανος για την ομάδα και για τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε σε όλα τα παιχνίδια», δήλωσε ο κόουτς, Πέτεβ που είχε αμφισβητηθεί αρκετά στην έναρξη της θητείας του.

Πιθανή ενδεκάδα

Šehić, Dedić, Hadzikadunic, Saničanin, Kolašinac, Prcić, Hadžiahmetović, Stevanović, Gojak, Demirović, Prevljak.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.85 3.5 3.9 1.78 1.91 1.28 3.3 1.78 1.91 1.23 1.28 1.92
Romania - Βοσνία & Ερζεγοβίνη / Εκτίμηση

H Ρουμανία έχει το κίνητρο και η Βοσνία τις απουσίες. Δεν ξέρω κατά πόσο θα σκοτωθούν να πάρουν τη νίκη οι Ρουμάνοι, πάντως ο άσος στο 1.90 μπορεί να τιμηθεί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr