Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Δυάδα απόδοσης 3.96!

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:13

Άγγελος Γεώργας

Τελευταία αγωνιστική στο Nations League, και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ακόμη μια πρόταση. 

UEFA Nations League: Δυάδα απόδοσης 3.96!

Ουγγαρία - Ιταλία

Ονειρεμένη η πορεία της Ουγγαρίας στον όμιλο, και ούτε ο πιο τρελός οπαδός της θα μπορούσε να σκεφτεί πως θα ήταν αυτή στη πρώτη θέση στον όμιλο του θανάτου. Ακόμη μια δύσκολη νίκη μέσα στη Γερμανία αυτή τη φορά, με ένα γκολ το οποίο ήταν αρκετό να κρίνει το παιχνίδι. Σκληρή και δυνατή ομάδα οι Ούγγροι, οι οποίοι έχουν τρομερή ψυχολογία. Οι Ιταλοί με τη μεριά της κέρδισαν τους Άγγλους μέσα στην έδρα της, και έδειξαν πως είναι πιο σοβαροί από Γερμανία και Αγγλία. Σήμερα άμα κερδίσουν, καβαλάνε τη πρώτη θέση και θα προκριθούν αυτοί στην επόμενη φάση.

Εκτίμηση: Όπως είπα οι Ιταλοί είναι πιο σοβαρή ομάδα. Σίγουρα θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Ουγγαρία απόψε. Θα πάω με τη σοβαρότητα των Ιταλών και το κίνητρο που έχουν. Διπλό.

Ρουμανία - Βοσνία

Η Ρουμανία ψάχνει τη νίκη που θα τη σώσει, ενώ η Βοσνία έχει εξασφαλίσει τη πρώτη θέση. Κόλλησαν στο 1-1 με τη Φινλανδία οι Ρουμάνοι, και έτσι δεν κατάφεραν να τη προσπεράσουν στη βαθμολογία. Σήμερα το παιχνίδι είναι τελικός για αυτούς, αλλά δεν παίζουν μόνοι τους. Πρέπει να τους ευνοήσει και το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού του ομίλου. Η Βοσνία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την άνοδο, και είναι αδιάφορη απόψε. Πέρα αυτού, έχει και πάρα πολλές απουσίες. Δεν θα σκοτωθεί απόψε.

Εκτίμηση: Aπόψε το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Η Ρουμανία θέλει τη νίκη αλλά το θέμα είναι να μπορεί να τη πάρει. Ίσως παίζει ρόλο και το άκουσμα του άλλου παιχνιδιού. Αν δεν της κάνει το αποτέλεσμα και να κερδίσει η ίδια δεν έχει νόημα. Πάμε με το αμφίτερμα.

Δυάδα απόδοσης 3.96

Ουγγαρία - Ιταλία: 2 (2.00)

Ρουμανία - Βοσνία: Goal/goal (1.98)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr