Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Σαν Μαρίνο-Εσθονία, οι «φτωχοί συγγενείς»

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:28

Το εξαιρετικά αδύναμο Σαν Μαρίνο υποδέχεται την Εσθονία στο κλείσιμο των υποχρεώσεων τους στη φετινή διοργάνωση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδο.

UEFA Nations League: Σαν Μαρίνο-Εσθονία, οι «φτωχοί συγγενείς»

2ος όμιλος της Δ' κατηγορίας.

21:45, Novasports6

Σαν Μαρίνο

Πριν παίξει το τελευταίο παιχνίδι της για τον όμιλο του Nations League, το Σαν Μαρίνο υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι της Σεϋχέλλες για να κάνει την προετοιμασία του για το ματς και πήρε ισοπαλία 0-0. Στην ιστορία του το Σαν Μαρίνο, σε 188 επίσημα παιχνίδια έχει μόνο μια νίκη και 180 ήττες, το μακρινό 2004 για αυτό άλλωστε και είναι στην τελευταία θέση στο Ranking της FIFA, δεν κερδίζει ποτέ.

Τρεις απουσίες

O έμπειρος αμυντικός Ντάντε Ρόσι έμεινε εκτός καθώς είναι τιμωρημένος. Εκτός έμειναν και οι επαγγελματίες Φίλιπο Μπεράρντι και Νάνι.

Εσθονία

Η ομάδα του Τόμας Χέμπερλι, σε έναν θεωρητικά εύκολο όμιλο είχε καλή εικόνα και έκανε σωστά την δουλειά της. Θέλει να κλείσει με νίκη φυσικά απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα. Νίκησε την Μάλτα εντός και εκτός έδρας στον όμιλο με 2-1 ενώ σε πρόσφατο εκτός έδρας φιλικό πήρε ισοπαλία 0-0 με την Αλβανία. Δείχνει καλή εικόνα και τουλάχιστον μοιάζει να έχει αυτοπεποίθηση.

Εξω ο Πεσκότσι

Εκτός αποστολής έμεινε ο νεαρός μέσος Πεσκότσι. Ο νεαρός επιθετικός Γιούργκενς αρνήθηκε την κλήση λόγω διαμάχης με την ομοσπονδία. Λόγω τραυματισμών εκτός οι Κλάβαν, Λούκα, Πουμ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
9.75 5.75 1.24 1.8 1.9 1.28 3.3 2.87 1.37 3.75 1.16 1.05
Σαν Μαρίνο - Εσθονία / Εκτίμηση

Αγνωστη λέξη η νίκη για την χειρότερη ευρωπαϊκή ομάδα που είναι το Σαν Μαρίνο. Οι Εσθονοί αν και δεν.. ξεχειλίζουν ποιότητα -κάθε άλλο- κι ενώ έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδο, δεν μπορεί παρά να επιβληθούν με το διπλό από ημίχρονο να πληρώνει 1,80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr