Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Ελλάδα-Βόρεια Ιρλανδία, ψηλός ο άσος!

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:20

Η Ελλάδα είχε εξασφαλίσει την άνοδο από την προηγούμενη αγωνιστική, οπότε απόψε υποδέχεται τη Β. Ιρλανδία σε μια τυπική διαδικασία. 

UEFA Nations League: Ελλάδα-Βόρεια Ιρλανδία, ψηλός ο άσος!

2ος όμιλος - Γ’ κατηγορία

21:45, Novasports Prime

Ελλάδα

H Eλλάδα γνώρισε τη πρώτη της ήττα στον όμιλο, την προηγούμενη αγωνιστική στη Κύπρο. Ήταν εμφανής η έλλειψη κινήτρου και έτσι η ήττα ήρθε με φυσιολογικό τρόπο για το τελικό 1-0. Δημιούργησε φάσεις πάντως, έβγαλε τετ α τετ, σκόραρε αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Υπήρξαν θέματα στη πλάτη της άμυνας μας και κυρίως στις κάθετες. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να δοκιμάσει ο τεχνικός μας, και πράγματα για να δει ώστε να τα διορθώσει. Αν κερδίσουμε πάντως καλό θα κάνουμε στη Κύπρο, οπότε αυτό ίσως αποτελέσει ένα κίνητρο.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός ο Σιώπης αφού συμπλήρωσε κάρτες. Επιστρέφει ο Μάνταλος και ο Γιακουμάκης. Αμφίβολος ο Μπακασέτας.

Πιθανή ενδεκάδα

Vlachodimos, Tsimikas, Mavropanos, Hatzidiakos, Baldock, Mandalos, Kourmpelis, Alexandropoulos, Masouras, Ioannidis, Fountas.

Βόρεια Ιρλανδία

Με μεγάλη ανατροπή και γκολ στο 93' κέρδισε το Κόσοβο τη περασμένη αγωνιστική εντός έδρας. Έσωσε τη παρτίδα ουσιαστικά, αφού σήμερα της αρκεί ένας βαθμός για να υπερτερεί στη βαθμολογία ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Κόσοβο. Περιπετειώδες γενικά το παιχνίδι, με αρκετές φάσεις και πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες. Πάντως αυτό το αποτέλεσμα ήταν ανάσα και για τον ίδιο τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος είχε δεχθεί μερικές αποδοκιμασίες.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρήθηκε και ο ΜακΜέναμιν, θα είναι εκτός. Δεν αντιμετωπίζει νέες απουσίες, οπότε θα είναι κομπλέ η αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα

Peacock-Farrell, Brown, Flanagan, Evans, Lewis, Bradley, Evans, Davis, Saville, Charles, Magennis.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.85 3.2 4.75 1.45 2.67 1.15 5.15 2.2 1.6 1.22 1.34 1.82
Ελλάδα - Βόρεια Ιρλανδία / Εκτίμηση

Η Ελλάδα δεν πρέπει να χάσει για δεύτερο σερί παιχνίδι, αλλιώς θα χάσει τη ψυχολογία της και όλο αυτό που προσπαθεί να χτίσει. Βέβαια το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Η Ελλάδα είναι ανώτερη ποιοτικά και μπορεί να το δείξει. Θα πάμε με τον υψηλό άσο στο 2.24.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr