Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Νορβηγία-Σερβία, παίζεται η πρωτιά!

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:01

Παίζεται η πρωτιά του ομίλου ανάμεσα σε Νορβηγία και Σερβία, και απόψε θα λύσουν τις διαφορές τους. 

UEFA Nations League: Νορβηγία-Σερβία, παίζεται η πρωτιά!

4ος όμιλος - Β’ κατηγορία

21:45, Novasports4 HD

Νορβηγία

Το περασμένο Σάββατο υπέστη την πρώτη ήττα στον όμιλο του Nations League και συγκεκριμένα με 2-1 εκτός έδρας από την Σλοβενία. Ο Χάαλαντ έκανε τη δουλειά του για ακόμη μια φορά αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του. Παρά την ήττα η Νορβηγία παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου διότι πλεονεκτεί στην ισοβαθμία με την Σερβία, έχοντας επικρατήσει 1-0 στο Βελιγράδι στον πρώτο γύρο. Αυτό σημαίνει ότι της αρκεί η ισοπαλία απόψε για να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Αγωνιστικά νέα

Συμπλήρωσε κάρτες και εκτίει ποινή ο Τόρτσφελντ. Τραυματίες ο βασικός επιθετικός Κινγκ, ο μέσος Μίντσγε, ο ενίοτε βασικός στόπερ Στράντμπεργκ και ο δεξιός μπακ Σβένσον. Επιστρέφει ο Πέντερσεν.

Πιθανή ενδεκάδα

Nyland, Meling, Østigård, Hanche-Olsen, Ryerson, Aursnes, Berge, Ødegaard, Sørloth, Haaland, Elyounoussi.

Σερβία

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με την Σουηδία στο Βελιγράδι, ωστόσο στην συνέχεια επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και έφτασε σε μία άνετη επικράτηση με σκορ 4-1. Eντυπωσιακός και ασταμάτητος ο Μίτροβιτς, που πέτυχε χατ τρικ. Και αποδεικνύει πως συνεχίζει να είναι καυτός εδώ και καιρό, ακόμα και στην εθνική. Χρειάζεται διπλό απόψε ώστε να πάρει την πρώτη θέση και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Nations League.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένοι ο βασικός τερματοφύλακας Ράικοβιτς, ο βασικός μεσοεπιθετικός Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και ο αναπληρωματικός αμυντικός μέσος Ράτσιτς. Εκτός αποστολής οι στόπερ Μιλένκοβιτς, Νάστασιτς και ο αμυντικός μέσος Γκούντελι, άπαντες βασικοί.

Πιθανή ενδεκάδα

Savić, Mladenović, Mašović, Mitrović, Živković, Đuričić, Tadić, Lukić, Kostić, Vlahović, Mitrović.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.4 3.3 2.77 2 1.72 1.37 2.85 1.6 2.18 1.45 1.3 1.55
Νορβηγία - Σερβία / Εκτίμηση

Μάχη για την πρώτη θέση με την Νορβηγία να βολεύεται και με την ισοπαλία. Ωραίο και δυνατό παιχνίδι, όπου στο χορτάρι θα αγωνιστούν επιθετικοί παγκόσμιας κλάσης. Πάμε με το goal/goal (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr