Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Σουηδία-Σλοβενία, πονταρίσματα στον άσο!

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:16

Για την αποφυγή του υποβιβασμού παλεύουν οι δύο ομάδες στη Στοκχόλμη και η νίκη των γηπεδούχων έχει πάρει ήδη παιχνίδι στην στοιχηματική αγορά.

UEFA Nations League: Σουηδία-Σλοβενία, πονταρίσματα στον άσο!

4ος όμιλος - Β’ κατηγορία

21:45, Novasports 5 HD

Στην πρωτεύουσα Στοκχόλμη

Σουηδία

Η Σουηδία ξεκίνησε ιδανικά στο Βελιγράδι, βρήκε το γκολ στο πρώτο τέταρτο, αλλά έκτοτε δεν μπορούσε να κρατήσει το... θωρηκτό Μίτροβιτς μακριά από την περιοχή της και το πλήρωσε με συντριβή. Η ήττα, σε συνδυασμό με τη νίκη της Σλοβενίας, έφερε τους Σουηδούς στην τελευταία θέση και για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Γ' κατηγορία, θα πρέπει να νικήσουν τη νυν αντίπαλό τους. Προκύπτει μούδιασμα στα αποδυτήρια, λόγω των τεσσάρων σερί ηττών, η ανανέωση που επιχειρεί ο Γιαν Αντερσον δεν αποδίδει και δείχνει πως χρειάζεται χρόνο.

Τα… γνωστά
Τουλάχιστον δεν προέκυψαν νέα προβλήματα συγκριτικά με τις αρχικές κλήσεις. Όπως και στο ματς με την Σερβία, δεν υπολογίζονται οι Ολσον (α. 55/5), Κραφτ (α. 42/0), Μπένγκντσον (α. 42/0), Εκνταλ (μ. 66/0), Λεβίτσκι (μ. 15/0), Σέμα (μ. 13/0), Ισάκ (ε. 37/9), Τέλιν (ε. 32/4).

Πιθανή σύνθεση: Ολσεν – Αντερσον, Χίεν, Γκούντμουντσον, Ογκουστίνσον – Κ. Ολσον, Κάρλστρεμ, Καγιούστε – Κουέισον, Γιόκερες, Κλάεσον

Σλοβενία


Η Σλοβενία αν και ξεκίνησε καλύτερα, βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ (47’) την Νορβηγία. Δεν το έβαλε κάτω, εκμεταλλεύτηκε την οπισθοχώρηση του αντιπάλου, βρήκε το 1-1, δεν έπαψε να ψάχνει το γκολ και ανταμείφθηκε με την ανατροπή στο φινάλε. Προσπέρασε τη Σουηδία και εξασφαλίζει τη σωτηρία στη Β' κατηγορία με νίκη ή ισοπαλία. Σε τρία ματς με τη Σουηδία έχει μία ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ δεν έχει πετύχει ούτε... μισό γκολ σε 270 αγωνιστικά λεπτά.

Με απουσίες
Προέκυψαν σημαντικά προβλήματα πάντως καθώς συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι οι βασικότατοι Κούρτιτς (μ. 81/2) και Σπόραρ (ε. 40/6), γνωστές κρίνονται οι λοιπές απουσίες.

Πιθανή σύνθεση: Όμπλακ – Κάρνιτσνικ, Μπιγιόλ, Μπλάζιτς, Σίκοσεκ – Λόβριτς, Τσερίν, Στογιάνοβιτς, Βέρμπιτς – Ζάχοβιτς, Σέσκο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.62 3.65 5.25 1.67 2.07 1.23 3.7 2.02 1.7 1.16 1.25 2.18
Σουηδία - Σλοβενία / Εκτίμηση

Κομβικό βέβαια ματς και το σετ θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο. Οι απουσίες των Σπόραρ και Κούρτιτς στερούν πάντως ποιότητα και εμπειρία στους φιλοξενούμενους και ο άσος έχει τύχη, αν και το 1.72 κρίνεται «φαγωμένο».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr