Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Ουκρανία-Σκωτία, σκοράρουν και οι δύο!

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:20

Aκόμα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, όπου μοιάζει με τελικός, αφού θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου. 

UEFA Nations League: Ουκρανία-Σκωτία, σκοράρουν και οι δύο!

1ος όμιλος - B’ κατηγορία

21:45, Novasports

Ουκρανία

Το δύσκολο ματς με την Αρμενία εκτός, το έκανε να μοιάζει πολύ εύκολο τελικά, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-0 και πλέον μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, στον αποψινό ουσιαστικά τελικό με την Σκωτία. Μόνο η νίκη της αρκεί για να κατακτήσει την πρωτιά του ομίλου, ενώ δεν μπορεί να υποβιβαστεί αλλά ούτε και να τερματίσει πιο κάτω από τη δεύτερη θέση αφού έχει αποκτήσει διαφορά έξι βαθμών από την Ιρλανδία που είναι κάτω της. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο κόουτς Πετρακόφ, δηλώνοντας πως άπαντες είναι έτοιμοι για το ματς με την Σκωτία και είναι σημαντικό για την Ουκρανία λόγω των συνθηκών που περνάει, να διεκδικεί την πρωτιά στον όμιλο.

Αγωνιστικά νέα

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σίντορτσουκ , ο οποίος είναι και το μόνο πρόβλημα στην ομάδα. Από εκεί και πέρα προκύπτουν προβληματισμοί για το αρχικό σχήμα και την ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα

Lunin, Mykolenko, Matvienko, Zabarnyi, Karavaev, Stepanenko, Malinovskyi, Ignatenko, Zubkov, Dovbyk, Tsygankov.

Σκωτία

Έδειξε χαρακτήρα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νίκησε 2-1 το Σάββατο την Ιρλανδία και χρειάζεται πια να αποφύγει την ήττα στο ματς με την Ουκρανία για να κρατήσει την πρωτιά και την άνοδο. Είχε την κατοχή, όμως η Ιρλανδία έβγαινε συνεχώς στην κόντρα και απειλούσε. Tελικά λύτρωση ήρθε στο 82' και πήρε μεγάλη νίκη. «Θα έχουμε την ίδια νοοτροπία και με την Ουκρανία, δεν μας λείπουν όμως και τα προβλήματα», δήλωσε o Κλαρκ.

Αγωνιστικά νέα

Γνωστά τα παλιά προβλήματα. Στα νέα είναι τα εξής. Ο ΜακΤόμινεϊ συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος. Ο Τίρνι και ο ΜακΚένα είναι τραυματίες. Αμφίβολος ο αμυντικός Χίκεϊ.

Πιθανή ενδεκάδα

Gordon, Ralston, Porteous, Hendry, Taylor, McLean, McGregor, Christie, McGinn, Armstrong.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.2 3.4 3 1.95 1.75 1.34 2.95 1.64 2.12 1.38 1.3 1.64
Ουκρανία - Σκωτία / Εκτίμηση

Παιχνίδι τελικός και για τις δύο ομάδες. Τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαν ανοίξει και είδαμε τέρματα. Με την ίδια λογική θα πάμε και τώρα. Goal/goal (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr