Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αργεντινής: Η αντίδραση της Μπάνφιλντ

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:36

Στα προημιτελικά βρίσκεται το κύπελλο με την Μπάνφιλντ να κοντράρεται με την Γοδόι Κρουζ. Διαβάστε την ανάλυση και την πρόταση.

Κύπελλο Αργεντινής: Η αντίδραση της Μπάνφιλντ

Το κύπελλο στην Αργεντινή έχει περάσει στην προημιτελική του φάση. Την Τρίτη (27/9) θα διεξαχθεί το Μπάνφιλντ - Γοδόι Κρουζ.

Θα γίνει στο ουδέτερο «Χουάν Τζιλμπέρτο Φούνες» της πόλης Σαν Λουίς και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Μπάνφιλντ

Η Μπάνφιλντ ξεπέρασε τις Ουνιόν Σάντα Φε και Χιμνάσια Χουχούι για να βρεθεί στα προημιτελικά του κυπέλλου. Τώρα βέβαια το έργο της θα είναι σαφώς πιο δύσκολο. Και γενικά δεν είναι από τις ομάδες που κάνουν καλές πορείες στο κύπελλο.

Βέβαια μετά την ήττα, στο πρωτάθλημα, από την μισητή Λανούς, ήρθε αυτή και από την Ουρακάν με 3-1. Θέλει να βγάλει αντίδραση η ομάδα του Ρίβας, ρίχνοντας το βάρος στο κύπελλο.

Με γκολ-γκολ έβγαλε τα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

Γοδόι Κρουζ

Η Γοδόι Κρουζ ξεπέρασε κατά σειρά τις Λανούς, Μπελγκράνο (0-0 κανονική διάρκεια, νίκησε 5-4 στα πέναλτι). Πέρσι αποκλείστηκε από την Ταγέρες στα ημιτελικά.

Δείχνει την διάθεση της στον θεσμό του κυπέλλου αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι και στα καλύτερα της.

Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία ματς στο κύπελλο. Η ομάδα του Γκόμεζ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 στο ντέρμπι με την Μπόκα.

Έχει μια ισοπαλία στα 4 τελευταία πρωταθλήματος χάνοντας σχεδόν όλες τις ελπίδες για την πρώτη θέση. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.72 3 2.62 1.58 2.27 1.19 4.25 1.91 1.78 1.45 1.34 1.42
Μπάνφιλντ - Γοδόι Κρουζ / Εκτίμηση

Η αναμέτρηση έχει δυσκολίες μεγάλες αλλά είναι νοκ άουτ ματς και μια ομάδα θα προκριθεί. Η Μπάνφιλντ είναι σε καλύτερη κατάσταση και το να πάρει την πρόκριση (ακόμα και στα πέναλτι) είναι στο 1,98. Πάντως φέτος έχει δείξει καλά στοιχεία στο κύπελλο και ο άσος είναι στο 2,85. Θέλει να αντιδράσει από τις δύο σερί ήττες πρωταθλήματος και μπορεί να το κάνει. Την ίδια στιγμή η Γοδόι Κρουζ μοιάζει να έχει χάσει για τα καλά τον ρυθμό της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr