Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Αλβανία-Ισλανδία, γκολ στην αδιαφορία!

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:38

Οι δύο ομάδες έχουν ξεμείνει από βαθμολογικό κίνητρο και έτσι η αναμέτρηση στα Τίρανα μπορεί να… ξεφύγει στο σκορ.

UEFA Nations League: Αλβανία-Ισλανδία, γκολ στην αδιαφορία!

2ος όμιλος - Β’ κατηγορία

21:45, Novasports News

Στην πρωτεύουσα Τίρανα

Αλβανία

Η Αλβανία ήταν καλύτερη από το Ισραήλ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά χρειάστηκε να απαντήσει στο 88’ για να δεχτεί όμως και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Καθοριστική πλέον ήττα για την ομάδα του Έντι Ρέια, η οποία έχασε κάθε ελπίδα για πρωτιά και άνοδο. Το θετικό είναι ότι η παρουσία της ακυρωμένης Ρωσίας έχει αφαιρέσει τον κίνδυνο του υποβιβασμού στο συγκεκριμένο γκρουπ και έχει ουσιαστικά… ξεμείνει από στόχους για το τελευταίο ματς.

Τα… γνωστά

Χωρίς νέα προβλήματα συγκριτικά με τις αρχικές κλήσεις αν και η έλλειψη βαθμολογικού άγχους αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζονται για διαφορετικούς λόγους οι Ρόσι (μ. 69/5), Τσεκίτσι (μ. 11/1), Μανάι (ε. 31/7), Τζιμσίτι (α. 48/1), Καμπούλα (α. 15/0), Ντερμάκου (α. 13/1), Μπαλάι (ε. 48/8).

Πιθανή σύνθεση: Μπερίσα – Ισμαΐλι, Αγιέτι, Βεσέλι – Μπαλίου, Τσοκάι, Ασλάνι, Αμπράσι, Μπαϊράμι – Μπρόγια, Ουζούνι

Ισλανδία

Η Ισλανδία περίμενε μη νίκη του Ισραήλ για να έχει τύχη αναφορικά με την πρωτιά και την άνοδο στην Α' κατηγορία, ωστόσο δεν πήρε τα μαντάτα που περίμενε και έτσι ξέμεινε από βαθμολογικό κίνητρο εν όψει του ματς στην Αλβανία. Χωρίς νίκη στον όμιλο αλλά και χωρίς ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές! Την περασμένη Πέμπτη έδωσε φιλικό με τη Βενεζουέλα στην Αυστρία και επικράτησε 1-0, μπορεί το ματς να μην προσφέρεται για ιδιαίτερα συμπεράσματα, ωστόσο η αμυντική βελτίωση χαροποίησε το τεχνικό τιμ. Δεν έχει χάσει στα τελευταία πέντε, επίσημα και φιλικά (2-3-0).

Δοκιμές!

Διάχυτη η προσπάθεια ανανέωσης από τον τεχνικό Βίνταρσον που έχει καλέσει και αρκετούς πιτσιρικάδες στην αποστολή. Για διαφορετικούς λόγους δεν υπολογίζονται οι Μπίαρνσον (α. 14/2), Μπάκαρσον (α. 4/0), Λέιφσον (α. 4/0), Φιόρικσον (α. 3/0), Γκούντμουσον (μ. 33/6).

Πιθανή σύνθεση: Ρούναρσον – Όλαφσον, Μάγκνουσον, Μπιάρνασον, Πάλσον – Χάραλντσον, Γκούναρσον, Χέλγκασον – Σίγκουρθσον, Θορστέινσον, Φινμπόγκασον

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.97 3.15 3.9 1.52 2.35 1.16 4.5 2.08 1.67 1.25 1.34 1.77
Αλβανία - Ισλανδία / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες έχουν ξεμείνει από στόχους για το τελευταίο ματς και έτσι δεν θα… μπλέξουμε με σημείο. Περιμένουμε ένα «χαλαρό» ματς με γκολ εκατέρωθεν, το γκολ/γκολ πληρώνει στο 2.00.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr