Ποδόσφαιρο

Nations League: Κόσοβο-Κύπρος, όλα ανοιχτά!

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:05

Πέφτουν κορμιά στην Πρίστινα με τις δύο ομάδες να θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην τέταρτη κατηγορία.

Nations League: Κόσοβο-Κύπρος, όλα ανοιχτά!

2ος όμιλος - Γ’ κατηγορία

21:45, NovasportsStart

Κόσοβο

Το Κόσοβο δεν είχε καλή παρουσία απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία, αλλά βρήκε το γκολ σε κομβικό σημείο. Γλίτωσε άμεσα (65') από το δοκάρι, δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχασε καλή ευκαιρία με τον Μουρίκι για το 2-1, το οποίο δέχθηκε στην εκπνοή. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία για τους Βαλκάνιους, οι οποίοι εξασφαλίζουν τη σωτηρία με νίκη ή ισοπαλία. Σε περίπτωση ήττας, επιβιώνουν με ήττα της Βορείου Ιρλανδίας (δεν ευνοείται το Κόσοβο στην ισοβαθμία).

Κομβικές απουσίες

Εκτός κλήσεων έμειναν οι Βόιβοντα (α. 45/2), Πατσαράντα (α. 24/1), Μπερίσα (μ. 36/4), Κολόλι (μ. 24/4), Ζέγκροβα (μ. 28/3), Χαλίμι (μ. 34/3), Σάλα (μ. 27/0), Λιρίμ Μ. Καστράτι. Πρόκειται για σημαντικές απουσίες.

Πιθανή ενδεκάδα: Μούριτς – Χαντεργιονάι, Φαζίλι, Αλίτι, Ρουντάνι – Τσελίνα, Ντρέσεβιτς, Μουσλίγια – Ρασίτσα, Μουρίκι, Ρασμάνι.

Κύπρος

Η Κύπρος παρουσιάστηκε άριστα διαβασμένη με την Ελλάδα, στο πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετική παρουσία, σκόραρε με τον Τζιωνή και έβγαλε δύο καλές αντεπιθέσεις για δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μισό δυσκολεύτηκε, αλλά κράτησε τη νίκη, απόλυτα επιτυχημένο το ντεμπούτο του Τιμούρ Κετσπάγια. Πρώτη νίκη για την Εθνική, με νέα νίκη εξασφαλίζει τη σωτηρία στη Γ' κατηγορία, με ισοπαλία χρειάζεται ήττα της Βορείου Ιρλανδίας, με ήττα σώζεται μόνο αν η Βόρειος Ιρλανδίας ηττηθεί με τουλάχιστον τρία γκολ περισσότερα από την ίδια.

Γνωστά προβλήματα

Εκτός οι Πίττας (ε. 25/1), Σωτηρίου (α. 10/0), Καρώ (α. 12/0), Κούσουλος (α. 27/4). Πρόκειται για μονάδες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά, αλλά έχει υπάρξει και χειρότερα τα τελευταία χρόνια.

Πιθανή ενδεκάδα: Παναγή – Ανδρέου, Κατελάρης, Ρομπέρζ, Ιωάννου – Κυριάκου, Κάστανος, Αρτυματάς, – Λοΐζου, Σωτηρίου, Τζιωνής.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.55 3.8 5.75 1.64 2.12 1.22 3.8 2.18 1.6 1.09 1.27 2.42
Κόσοβο - Κύπρος / Εκτίμηση

Οι Κύπριοι φανέρωσαν επιθετικές αρετές με την Ελλάδα και με ανεβασμένη ψυχολογία θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα εδώ. Βεβαίως το Κόσοβο δεν θα τους χαριστεί. Ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους, πάντως θα προτιμήσουμε το γκολ-γκολ (2.07).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr