Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Μπορεί η Γκρίμσμπι

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:40

Η Γκρίμσμπι υποδέχεται την Καρλάιλ σε εξ αναβολής ματς θέλοντας να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Λιγκ2: Μπορεί η Γκρίμσμπι

Εντός έδρας ήττα από την Σουίντον υπέστη η Γκρίμσμπι (1-2), μένοντας λίγο πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Πιέστηκε πολύ στο πρώτο ημίχρονο, παρότι ισοφάρισε κόντρα στη ροή δικαίως βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το αριθμητικό αβαντάζ από το 62’. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα, ενώ έχει πάρει μόνο τρεις βαθμούς εντός έδρας έναντι 12 εκτός! Μοναδικός απόντας είναι ο νεοφερμένος επιθετικός ΜακΑτι.

Η Καρλάιλ έμεινε όρθια στο Νιούπορτ (1-1), αποσπώντας την τρίτη ισοπαλία σε τέσσερις εξορμήσεις και βρίσκεται στα μέσα της κατάταξης. Κυνηγούσε για αρκετή ώρα στο σκορ, απάντησε με το παρθενικό γκολ του αμυντικού Γουέλαν (στην 50η του συμμετοχή) και λίγο έλειψε να φτάσει σε ολική ανατροπή έχοντας δοκάρι στα τελευταία λεπτά. Αμφίβολοι οι Μπάρκλεϊ (βασικός αμυντικός), Πάτρικ (μεσοεπιθετικός), Εντμοντσον (αν. φορ), νοκ άουτ οι Σίνιορ (αμυντικός)-Ντέβιτ, Ντίξον, Ντίκενσον (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στην ίδια βαθμολογική μοίρα οι δύο ομάδες μεν, όμως οι γηπεδούχοι υπερέχουν αγωνιστικά και θα τους ακολουθήσουμε (2.08).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr