Ποδόσφαιρο

Σκανδιναβικά κύπελλα με γκολ!

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:58

Φτωχό το σημερινό μας πρόγραμμα, και έτσι λιγοστές οι επιλογές μας! Πάμε να εξετάσουμε όμως τα δύο παιχνίδια για το κύπελλο σε Δανία και Νορβηγία. 

Σκανδιναβικά κύπελλα με γκολ!

Τρομσντάλεν - Μπρίνε (Κύπελλο Νορβηγίας)

Η Τρομσντάλεν έχει αρκετά δύσκολο έργο απόψε, αφού αγωνίζεται απέναντι στη Μπρίνε, ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Η γηπεδούχος αγωνίζεται στη 2η κατηγορίας της Νορβηγίας, και δεν είναι από τις πρωταγωνίστριες της κατηγορίας. Είναι στην 8η 8έση του βαθμολογικού πίνακα και οριακά είναι ασφαλής για να μείνει στη κατηγορία. Στα τελευταία της 5 παιχνίδια έχει 2 νίκες και 3 ήττες εντός έδρας. Πάντως η προϊστορία είναι υπέρ της αφού στις τελευταίες 4 συναντήσεις με τη Μπρίνε έχει ισάριθμες νίκες.

Από την άλλη η Μπρίνε, είναι οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, με μια ασφάλεια 7 βαθμών στη πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας. Φυσικά και στόχος της είναι η σωτηρία, και χρειάζεται λίγη προσπάθεια ακόμα ώστε να τα καταφέρει και να είναι ασφαλής. Στα τελευταία της 5 παιχνίδια έχει 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Τα 4 από τα 5 αυτά παιχνίδια έχει φέρει over 2,5. Είναι μια ομάδα που σκοράρει συχνά και με ευχέρεια, αλλά δέχεται και γκολ εύκολα.

Εκτίμηση: Yπάρχει διαφορά δυναμικότητας σε αυτό το παιχνίδι και λογική η απόδοση του διπλού σε αυτή τη τιμή. Σε άλλη περίπτωση θα έδειχνα εμπιστοσύνη στη Μπρίνε, αλλά αμυντικά έχει κενά, και δεν ξέρω πόσο σοβαρά θα πάρει το σημερινό ματς. Πάμε με το over 2,5 (1.60).

Nάεστβεντ - Σίλκεμποργκ (Κύπελλο Δανίας)

Η Νάεστβεντ είναι από τις καλές ομάδες της 1ης κατηγορίας. Σε 10 παιχνίδι έχει μαζέψει 19 βαθμούς, έχοντας μόλις μια ήττα. Έχει ανέβει φέτος τη κατηγορία, και ήρθε ως πρώτη και καλύτερη από την 2η κατηγορία αφού έκανε πλάκα εκεί. Φέτος εντός έδρας έχει μέχρι στιγμής σε 4 εντός έδρας παιχνίδια , 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Έχει καλή επιθετική εικόνα και σκοράρει με άνεση.

Η Σίλκεμποργκ με τη σειρά της είναι ομάδα ανώτερης κατηγορίας, αφού προέρχεται από τη Super League της Δανίας. Προέρχεται από δύσκολο παιχνίδι με τη πρωτοπόρο Ράντερς, όπου έχασε με 3-2. Να θυμίσουμε πως είναι μια ομάδα που αγωνίζεται και στην Ευρώπη, στους ομίλους του Conference League. Εκεί έχει δώσει 2 παιχνίδια με ισάριθμες ήττες. Γενικότερα θα της είναι δύσκολο να κρατήσει 3 καρπούζια στην ίδια μασχάλη, οπότε σήμερα ίσως να μη σκοτωθεί για το παιχνίδι.

Εκτίμηση: Η Σίλκεμποργκ δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά εκτός έδρας. Έχει πολλά στο μυαλό της και γενικότερα δεν πατάει καλά. Από την άλλη η Νάεστβεντ μοιάζει ενθουσιώδης και απειλητική. Πάμε με το over 2,5 (1.62).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr