Ποδόσφαιρο

Κόπα Σουνταμερικάνα: Σάο Πάολο-Ιντ. Ντελ Βάλε για τον τίτλο με αμφίσκορο!

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 12:26

Ο τελικός της διοργάνωσης δεσπόζει στο κουπόνι ενώ είναι μονός και θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο στην Αργεντινή

Κόπα Σουνταμερικάνα: Σάο Πάολο-Ιντ. Ντελ Βάλε για τον τίτλο με αμφίσκορο!

Ο τελικός του Κόπα Σουνταμερικάνα δεσπόζει στο κουπόνι του Σαββάτου (1/10) με τα προγνωστικά στοιχήματος να βγάζουν εξαιρετική πρόταση.

Η Σάο Πάολο κοντράρεται με την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε. Μονός τελικός και θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Μάριο Αλμπέρτο Κέμπες» της πόλης Κόρδοβα στην Αργεντινή, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστούν.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 23:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 8.Telik

Σάο Πάολο

Η Σάο Πάολο απέκλεισε την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, όπου ηττήθηκε 3-1 στο πρώτο ματς εκτός, νίκησε 2-0 στην ρεβάνς, για να επικρατήσει μετά 4-2 στα πέναλτι. Βραζιλιάνικο... εμφύλιο είχε και στα προημιτελικά, όπου ξεπέρασε τη Σεαρά.

Το 2012 κατέκτησε το Σουνταμερικάνα σε διπλό τελικό με την Αργεντίνικη Τίγκρε, έχοντας
συνολικό σκορ 2-0.

Μια ήττα έχει στα τελευταία 13 της ματς στην διοργάνωση. Έχει 4 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες σε 12 ματς με ομάδες του Ισημερινού.

Προέρχεται από το 4-0 επί της Αβαί για το πρωτάθλημα. Αμφίβολοι οι Νικάο (10άρι), Αρμπολέδα (αμυντικός). Τραυματίες οι μέσοι Νέβες, Κορέιρα.

Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε

Η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε ξεπέρασε με άνεση την Μελγάρ νικώντας με 3-0 στο πρώτο ματς εντός αλλά και στον επαναληπτικό.

Κρατάει ψηλά τη σημαία του Ισημερινού σε επίπεδο συλλόγων καθώς το 2019 βρέθηκε ξανά σε τελικό του Σουνταμερικάνα. Μάλιστα νίκησε 3-1 την αργεντίνικη Κολόν για να πάρει τον τίτλο.

Λανούς, Τάτσιρα και Μελγάρ απέκλεισε η ομάδα του Ανσέλμι για να βρεθεί στο ματς διεκδίκησης του τίτλου.

Με 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες έχει βγάλει τα 20 επίσημα ματς που έχει δώσει με ομάδες της Βραζιλίας.

Δύο ήττες έχει στα τελευταία 15 παιχνίδια της στο Σουνταμερικάνα. Προέρχεται από το 1-0 επί της Μακαρά για το πρωτάθλημα, ενώ στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Αμφίβολος ο εξαιρετικός επιθετικός Λαουτάρο Ντίας.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.77 3.4 4.75 1.64 2.22 1.22 4.15 2.02 1.7 1.19 1.28 2.02
Σάο Πάολο - Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε / Εκτίμηση

Ένας τελικός είναι πάντα δύσκολος στο να βγει σημείο από την βασική τριάδα. Δεν αποκλείεται να κριθεί στα πέναλτι. Ωστόσο αξίζει το γκολ - γκολ που είναι στο 2,02 αφού και οι δύο ομάδες το έχουν με το σκοράρισμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr