Ποδόσφαιρο

Α’ Δανίας: Μάχη κορυφής στο Νόρντζελαντ

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 12:36

Η πρωτοπόρος Ράντερς υποδέχεται στη μάχη των δύο πρώτων την Νόρντζελαντ.

Α’ Δανίας: Μάχη κορυφής στο Νόρντζελαντ

Right to Dream Park (10.300)

20:00

Νόρντζελαντ

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε σε ιδανικό σημείο για την Νόρντζελαντ, η οποία έχει κάνει μία μικρή… κοιλιά και συγκεκριμένα έχει δύο ματς χωρίς νίκη με μία εντός έδρας ισοπαλία με την Μίντιλαντ και μία εκτός έδρας ήττα με την Χόρσενς (1-0). Η ομάδα από το Φάρουμ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Ράντερς και σύμφωνα με την παράδοση μπορεί να τα καταφέρει: μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της με την Ράντερς. Πάγια εκτός ο αμυντικός Γένσεν.

Ράντερς

Η ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα της Δανίας είναι η Ράντερς. Η ομάδα του Τόμας Τόμασμπεργκ διαγράφει την καλύτερη πορεία της ιστορίας της και με απολογισμό έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες φιγουράρει μόνη πρώτη στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή νίκησε 3-2 την Σίλκεμποργκ. Ο Μάρβιν Εγκο με 4 γκολ και ο Φιλίπ Μπούντγκααρντ με 3 γκολ συνθέτουν ένα εξαιρετικό επιθετικό δίδυμο. Ο Τόμασμπεργκ δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Goal-goal και Over τα 2 τελευταία της ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.95 3.5 3.5 2.2 1.62 1.48 2.52 1.54 2.32 1.28 1.24 1.81
Νόρντζελαντ - Ράντερς / Εκτίμηση

Εντυπωσιακή η παρουσία των δύο ομάδων και ιδιαίτερα της αήττητης πρωτοπόρου Ράντερς. Προβλέπεται μάχη και είναι δύσκολο να προσεγγιστεί στοιχηματικά, ωστόσο δεδομένων των παραγωγικών τους επιθέσεων το γκολ-γκολ (1,57) φαντάζει ως η ασφαλέστερη επιλογή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr