Ποδόσφαιρο

Champions League: Αγιαξ-Νάπολι, αξία στο αουτσάιντερ!

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 10:31

Ο χωρίς συνέπεια φέτος Αίας υποδέχεται την πρωτοπόρο της Serie A και πέραν των πονταρισμάτων τερμάτων, θα δοκιμάσουμε την τύχη μας στο διπλό.

Champions League: Αγιαξ-Νάπολι, αξία στο αουτσάιντερ!

22:00, Cosmote Sport 5 HD

Άγιαξ

Ο Αγιαξ είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς στην έδρα της Λίβερπουλ, ωστόσο λίγο έλειψε να προηγηθεί με 2-1, για να δεχθεί εκείνος το κρίσιμο 2ο γκολ στο φινάλε. Πορεύεται με το τρίποντο της πρεμιέρας και χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη σε δύο ματς με τη Νάπολι για να διατηρήσει πιθανότητες πρόκρισης. Γκέλα το Σάββατο, στο εντός έδρας 1-1 με την Γκόου Αχέντ για την Α’ Ολλανδίας, τον έριξε από την κορυφή Με ιταλικές ομάδες έχει 13-18-18 συνολικά, ωστόσο μετά τη νίκη επί της Ρόμα το 2002, δεν έχει χαμογελάσει εντός (σερί 0-6-5)..

Τα… γνωστά

Ξανά εκτός ο αναπληρωματικός μπακ Σάντσεζ, γνωστές και οι λοιπές απουσίες. Το θετικό είναι ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο μεσοεπιθετικός Μπερχάουζ που αγωνίστηκε ως αλλαγή το Σάββατο.

Πιθανή σύνθεση: Πάσφεϊρ – Ρενς, Τίμπερ, Μπάσεϊ, Μπλιντ – Μπέρχαους, Αλβάρες, Τέιλορ – Τάντιτς, Κουντούς, Μπέρχβαϊν

Νάπολι

Η Νάπολι «πετούσε φωτιές» στο 2ο ημίχρονο στην έδρα της Ρέιντζερς και έφτασε σε τρία γκολ, ενώ είχε ευκαιρίες για περισσότερα. «Δύο στα δύο» για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, σκόραρε επτά φορές σε δύο ματς και έχει βάλει γερές βάσεις πρόκρισης, αν και χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη επί του Αγιαξ. Το Σάββατο προηγήθηκε 3-0 της Τορίνο στο πρώτο ημίωρο, «έσβησε» έκτοτε, επικράτησε 3-1 και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις.Έχει επί μέρους 2-4-6 εκτός στο Τσάμπιονς Λιγκ και μόλις 1-3-3 με ολλανδικές ομάδες. Σε δύο ματς μέχρι στιγμής, κέρδισε τέσσερα πέναλτι!

Χωρις Οσιμχεν

Ο βασικότατος επιθετικός Οσίμχεν έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό που αποκόμισε στην πρεμιέρα του ομίλου με τη Λίβερπουλ, αλλά ο Σπαλέτι δεν ρισκάρει την συμμετοχή του. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο μέσος Ντέμε.

Πιθανή σύνθεση: Μερέτ – Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ, Μάριο Ρούι – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Λοσάνο, Σιμεόνε, Κβαρατσκέλια

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.32 3.7 2.77 2.4 1.55 1.54 2.42 1.45 2.55 1.44 1.27 1.6
Άγιαξ - Νάπολι / Εκτίμηση

Ο Αγιαξ δεν πατά «γερά» στα πόδια του όπως απέδειξε και η εντός συνόρων γκέλα. Τα – λογικά – πονταρίσματα τερμάτων προσφέρονται σε αναμενόμενα αδιάφορες τιμές και θα προτιμήσουμε το διπλό έστω και με draw no bet στο 2.15.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr