Ποδόσφαιρο

Champions League: Πόρτο-Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο θάνατός σου η ζωή μου!

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 11:05

Η Πόρτο ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς, και υποδέχεται απόψε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. 

Champions League: Πόρτο-Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο θάνατός σου η ζωή μου!
Πόρτο

Η Πόρτο διανύει εφιαλτικές στιγμές μέχρι στιγμής στον όμιλο, αφού σε 2 παιχνίδια έχει ισάριθμες ήττες. Στο τελευταίο ευρωπαϊκό, γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 4-0 από την Μπριζ στο «Ντραγκάο», πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση. Οι Βέλγοι δεν έδειξαν έλεος και σε κάθε ευκαιρία σκόραραν. Σήμερα είναι προφανές πως χρειάζεται τους 3 βαθμούς όσο τίποτα άλλο, και εκτός αυτού, θα πρέπει να σκοπεύει και στο παιχνίδι μέσα στη Γερμανία για να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. το Πρωτάθλημα, προέρχεται από επιβλητική εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μπράγκα με 4-1 χάρη σε δίλεπτο ξέσπασμα στο πρώτο ημίχρονο, μειώνοντας τη διαφορά από την Μπενφίκα στους τρεις βαθμούς.

Αγωνιστικά νέα

Οι Ουρίμπε και Οτάβιο είναι αμφίβολοι, καθώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ο επιθετικός Ταρέμι εξέτισε την ευρωπαϊκή τιμωρία του. Εκτός λίστας ο δεξιός μπακ Μαναφά.

Πιθανή ενδεκάδα

Diogo Costa ,Wendell, Carmo, Pepe, Conceição ,Pepê, Eustáquio, Grujić, Costa, Taremi, Evanilson.

Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν ευνοήθηκε από τη διαιτησία στο 1ο ημίχρονο (δεν δόθηκε πέναλτι στην Ατλέτικο), ωστόσο συνολική ήταν πολύ καλύτερη, δεν σταμάτησε να προσπαθεί και βρήκε τα γκολ της νίκης στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εν τέλει, την βοήθησαν οι δυνάμεις της και έτσι έγραψε το τελικό 2-0. Απρόσμενο ουσιαστικά αποτέλεσμα, ρέφαρε άμεσα την ήττα από την Κλαμπ Μπριζ στην πρεμιέρα, αλλά της λείπει η σταθερότητα. Στο πρωτάθλημα, όμως, παραπαίει ούσα προτελευταία στη βαθμολογία, στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της μετά από 8 αγωνιστικές. Δέχτηκε την Παρασκευή τη «σφαλιάρα» από την Μπάγερν (0-4).

Αγωνιστικά νέα

Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο μέσος Βιρτς και ο επιθετικός Μπελαραμπί, αμφότεροι βασικοί όταν είναι υγιείς. Λογικά θα λείψει και ο χρήσιμος μέσος Παλάσιος, ιατρικά είναι έτοιμος ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Αντλί.

Πιθανή ενδεκάδα

Hrádecký, Kossounou, Tah, Tapsoba, Bakker, Andrich, Demirbay, Adli, Hudson-Odoi, Diaby, Azmoun.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.75 3.3 2.22 1.64 1.44 2.7 1.51 2.37 1.35 1.28 1.71
Πόρτο - Λεβερκούζεν / Εκτίμηση

Κομβικό σημείο για την Πόρτο, η οποία πρέπει να μπει με το μαχαίρι στα δόντια και να πνίξει την αντίπαλό της, αν θέλει φυσικά τους τρεις βαθμούς. Η Λεβερκούζεν παραπαίει ορισμένες ώρες. Μου αρέσει ο άσος στο 2.00.

Θα ρισκάρω με το 1/1 που πληρώνει 3.15.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr