Ποδόσφαιρο

Champions League: Κλαμπ Μπριζ-Ατλέτικο Μαδρίτης, «μάχη» υπομονής στο 2.10!

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 11:32

Οι πρωταθλητές Βελγίου έχουν κοιτάξει στα μάτια τα φαβορί του ομίλου και μπορούν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε.

Champions League: Κλαμπ Μπριζ-Ατλέτικο Μαδρίτης, «μάχη» υπομονής στο 2.10!

22:00, Cosmote Sport 8 HD

Κλαμπ Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ επιτέθηκε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην έδρα της Πόρτο, έφτασε στο εκκωφαντικό 4-0 και έγινε η πρώτη βελγική ομάδα που κάνει το «δύο στα δύο» σε εκκίνηση ομίλου Τσάμπιονς Λιγκ. Τα δύο διαδοχικά ματς με το θεωρητικό φαβορί του ομίλου, την Ατλέτικο αναμένεται να κρίνουν πολλά αναφορικά με την πορεία της, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχει βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης. Άνετη το Σάββατο, νίκησε 3-0 εντός τη Μαλίν για την Α’ Βελγίου και συνεχίζει την καταδίωξη της κορυφής.Με ισπανικές ομάδες έχει 5-8-13, εντός έδρας διατηρεί το ισορροπημένο 5-3-5.

Συν και πλην
Δεν υπολογίζεται ο βασικός μεσοεπιθετικός Σκοφ Ολσεν, αλλά μετά από καιρό επιστρέφει ο αμυντικός Μάτα. Αμφιβολος ο βασικός αμυντικός Οντόι, επέστρεψαν στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος οι χρήσιμοι εξτρέμ Λανχ και Μπιουκάναν.

Πιθανή σύνθεση: Μινιολέ – Μάτα, Σιλά, Μέχελε – Οντόι, Ονιεντίκα, Νίλσεν, Βανάκεν, Μέιερ – Γιούτγκλα, Σοβά

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο έκανε την ανατροπή με την Πόρτο στα τελευταία λεπτά της πρεμιέρας των ομίλων, σ’ αυτό το διάστημα τα έχασε όλα με τη Λεβερκούζεν. Παραμένει στο κυνήγι της πρόκρισης και μάλιστα με αξιώσεις η ομάδα του «Τσόλο» Σιμεόνε, ωστόσο το ποδόσφαιρο που παίζει δεν συνάδει με το κόστος του ρόστερ και τις ποιοτικές μονάδες που αυτό διαθέτει. Σημαντική νίκη πήρε το Σάββατο, με 2-0 στην έδρα της Σεβίλλης για την Α’ Ισπανίας.Έχει 3-1-2 με βελγικές ομάδες (όλα τα ματς με την Κλαμπ Μπριζ), αγνοεί τη νίκη στη συγκεκριμένη χώρα (0-1-2).

Επιστροφές
Ετοιμος ο βασικός μέσος ντε Πολ. Διαθέσιμος και ο επίσης μέσος Λεμαρ. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο στόπερ Φελόιπε, γνωστή πλέον κρίνεται η απουσία του μπακ Ρεγκιγιον που δεν έχει αγωνιστεί φέτος.

Πιθανή σύνθεση: Ομπλακ – Μολίνα, Σάβιτς, Χιμένες, Ρεϊνίλντο – Βίτσελ – Γιορέντε, Κόκε, Λεμάρ, Καράσκο – Ζοάο Φέλιξ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.55 1.8 1.74 2.05 1.25 3.75 1.84 1.85 1.98 1.3 1.2
Κλαμπ Μπριζ - Ατλέτικο Μαδρίτης / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Κλαμπ Μπριζ απέδειξε ήδη πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλες τις ομάδες του ομίλου. Η Ατλέτικο δεν αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας και θα περιμένουμε μάχη… υπομονής και η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει 2.10.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr