Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπάγερν-Βικτόρια Πλζεν, άνιση μάχη στο Μόναχο!

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 12:28

Απόλυτο φαβορί οι Βαυαροί απέναντι στους Τσέχους

Champions League: Μπάγερν-Βικτόρια Πλζεν, άνιση μάχη στο Μόναχο!

3ος όμιλος

21:45, OTETV2 HD

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν δεν ικανοποίησε με την Μπαρτσελόνα, άλλωστε δεν βρίσκεται στα καλύτερά της τον τελευταίο μήνα, ωστόσο έφτασε στη νίκη και το «δύο στα δύο» τη φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει το πάνω χέρι και σχετικά με την πρωτιά. Μετράει 12 διαδοχικές νίκες σε επίπεδο ομίλων, ενώ έχει απολογισμό 4-0-0 (13-1 γκολ) απέναντι στην Πλζεν. Ουδέν πρόβλημα την Παρασκευή, συνέτριψε 4-0 τη Λεβερκούζεν εντός για την Α’ Γερμανίας, τέλος το σερί 0-3-1 στο πρωτάθλημα, ανεβάζει στροφές.

Ελεγχόμενη κατάσταση

Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ερναντέζ και παρά το ότι πρόκειται για βασικότατη μονάδα, είναι και το μοναδικό πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει το τεχνικό τιμ. Ενοχλήσεις νιώθει ο χρήσιμος φορ Κομάν.

Πιθανή ενδεκάδα: Νόιερ – Παβάρ, Ουπαμεκανό, ντε Λιχτ, Ντέιβις – Γκορέτσκα, Ζάμπιτσερ – Μουσιάλα, Γκνάμπρι – Σανέ, Μανέ

Βικτόρια Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν ήταν εμφανώς χειρότερη από την Ίντερ, δέχθηκε γκολ και στα δύο ημίχρονα και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια (0-2). Ουραγός στον όμιλο, η εστία της έχει ήδη παραβιαστεί επτά φορές σε δύο ματς, ωστόσο από την κλήρωση κιόλας ήταν εμφανές ότι η αποφυγή της τελευταίας θέσης αποτελεί διαδοχικές υπερβάσεις. Στη Γερμανία έχει 0-0-3 και 0-1-5 συνολικά με γερμανικές ομάδες, έχοντας μόνο το «Χ» εντός με τη Σάλκε (Γιουρόπα, 2012). Γκέλα το Σάββατο, έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με την Μποέμιανς για την Α’ Τσεχίας, αλλά παραμένει στην κορυφή.

Σημαντικά κενά

Αποβλήθηκε στο τελευταίο και είναι τιμωρημένος ο βασικότατος μέσος Μπούχα, ενώ εκτός δράσης τέθηκε ο βασικότατος τερματοφύλακας Στάνεκ. Πρόβλημα και με τον ποιοτικό μέσο Σικορά, δίνεται αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα: Τβρντον – Χάβελ, Χέιντα, Πέρνιτσα, Γιεμέλκα – Κάλβαχ, Τσέρμακ – Κόπιτς, Βλκάνοβα, Μοσκέρα – Χόρι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.05 12.5 35 5 1.16 2.67 1.45 2.27 1.55 1.01 1.03 10.5
Μπάγερν Μονάχου - Βικτόρια Πλζεν / Εκτίμηση

Οσες αλλαγές κι αν κάνει η Μπάγερν, δεν μπορεί παρά να κάνει το 3/3 και λογικά με αρκετά γκολ. Στο 1.80 ο συνδυασμός άσου από ημίχρονο με over 3.5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr