Ποδόσφαιρο

Champions League: Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν, υπόσχονται γκολ!

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 10:56

Ντέρμπι κορυφής στον όμιλο και οι αριθμοί και των δύο ομάδων «φωτογραφίζουν» υψηλό σκορ.

Champions League: Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν, υπόσχονται γκολ!

22:00, Cosmote Sport 3 HD / MEGA

Μπενφίκα

Η Μπενφίκα ξεπέρασε το δύσκολο πρώτο τέταρτο στην έδρα της Γιουβέντους, πίεσε τον αντίπαλο και έφτασε στη δίκαιη νίκη, με ανατροπή. «Δύο στα δύο», πήρε προβάδισμα για την πρόκριση και γιατί όχι, ακόμα και για την πρωτιά, ιδιαίτερα αν πάρει βαθμούς απέναντι στα δύο διαδοχικά ματς με τη νυν αντίπαλό της. Το Σάββατο έμεινε στο 0-0 εκτός με Γκιμαράες, αλλά παραμένει 1η στην Α’ Πορτογαλίας, ενώ διεκόπη το σερί 19 (!) νικών σε επίσημα και φιλικά από τον Μάιο.Έχει 3-1-2 απέναντι στην Παρί, ουδέποτε έχασε από γαλλική ομάδα εντός (11-4-0, με έξι διαδοχικές νίκες).

Ενισχυμένη
Οι κεντρικοί αμυντικοί Βερίσιμο, Βίκτορ και Μοράτο έχουν επιστρέφει στις ομαδικές προπονήσεις και είναι διαθέσιμοι, αν και αμφότεροι θα μείνουν στον πάγκο. Μοναδικό απουσία ο αναπληρωματικός στόπερ Μοράτο.

Πιθανή σύνθεση: Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Σίλβα, Γκριμάλντο – Φλορεντίνο, Φερνάντες – Νέρες, Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα – Ράμος

Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε να κυνηγάει τη Μακάμπι Χάιφα στο σκορ και ιδιαίτερα στο αμυντικό σκέλος δεν ήταν πειστική, ωστόσο η ατομική ποιότητα έκανε τη διαφορά και της έδωσε τη νίκη, με ανατροπή. «Δύο στα δύο» για την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, στόχος είναι το τρόπαιο, αλλά σε πρώτη φάση ψάχνει την πρωτιά στο γκρουπ. Δυσκολεύτηκε το Σάββατο, πλην όμως νίκησε 2-1 εντός τη Νις με πειραματική σύνθεση και παραμένει στην κορυφή της Α’ Γαλλίας. Στο 6-3-5 με πορτογαλικές ομάδες, αλλά τη συνοδεύει το απογοητευτικό 1-1-5 στη συγκεκριμένη χώρα.

Με Βεράτι
Επιστρέφει ο βασικός μέσος Βεράτι, αντιθέτως τραυματίστηκε κόντρα στη Νις ο χρήσιμος μέσος Ρενάτο Σάντσεζ. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός αμυντικός Κιμπεμπέ.

Πιθανή σύνθεση: Ντοναρούμα – Σέρχιο Ράμος, Μαρκίνιος, Ντανίλο – Χακίμι, Βιτίνια, Βεράτι, Νούνο Μέντες – Μέσι, Μ’Μπαπέ, Νεϊμάρ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4 4.35 1.71 2.7 1.44 1.61 2.27 1.45 2.52 1.92 1.24 1.28
Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η φετινη Μπενφίκα μπορεί να βάλει δύσκολα στο φαβορί. Τον πρώτο λόγο τα πονταρίσματα τερμάτων, που προσφέρονται πάντως σε «διαβασμένες» τιμές και το γκολ/γκολ με το over συναντάται στο «χαμηλό» 1.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr