Ποδόσφαιρο

Champions League: Γιουβέντους-Μακάμπι Χάιφα, ανώτερη ποιοτικά η Μεγάλη Κυρία!

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 11:34

Κοντράρονται οι δύο ομάδες οι οποίες δεν έχουν βαθμούς ακόμα στον όμιλο, και σήμερα οφείλουν να πάρουν τους πρώτους. 

Champions League: Γιουβέντους-Μακάμπι Χάιφα, ανώτερη ποιοτικά η Μεγάλη Κυρία!
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έχει να θυμάται ένα καλό πρώτο τέταρτο με την Μπενφίκα και τίποτα άλλο, δικαίως έχασε και μάλιστα με ανατροπή. Παραμένει στο μηδέν και η πρόκριση έχει δυσκολέψει πάρα πολύ πλέον. Αν θέλει να ελπίζει, πρέπει να κάνει το 2 στα 2 με την αποψινή της αντίπαλο για να βάλει τις βάσεις τουλάχιστον για τη 2η θέση. Την Κυριακή επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις έπειτα από καιρό, επικράτησε 3-0 της Μπολόνια για την Α’ Ιταλίας. Ίσως η διακοπή της έκανε καλό και τη βοήθησε.

Αγωνιστικά νέα

Σταθερά εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο μεσοεπιθετικός Κιέζα και ο μέσος Πογκμπά, αμφότεροι προορίζονται για ηγετικά στελέχη, αλλά δεν έχουν αγωνιστεί φέτος. Εκτός λίστας ο εφεδρικός φορ Κάιο.

Πιθανή ενδεκάδα

Szczęsny, Danilo, Bonucci, Bremer, Cuadrado, Kostić, Paredes, Rabiot, Di María, Kean, Vlahović.

Μακάμπι Χάιφα

Υποδέχθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν, σε ένα ματς που προσφερόταν κυρίως για εμπειρίες και παραστάσεις και λιγότερο για το κυνήγι του αποτελέσματος. Αποδείχθηκε ανταγωνιστική σε πρώτη φάση και μάλιστα προηγήθηκε με τον Σερί στο 24’. Στη συνέχεια όμως υπερτέρησε η ατομική ποιότητα και στη συνέχεια ήρθε το φυσιολογικό αποτέλεσμα. Μηδέν βαθμοί έπειτα από δύο ματς στον όμιλο για την ομάδα του Μπαράκ Μπαχάρ, κάτι ανάλογο που ισχύει και για τη Γιούβε. Ο προβληματισμός, βέβαια, είναι όλος στο μέρος της ιταλικής ομάδας, όχι στην πρωταθλήτρια Ισραήλ η οποία θα πρέπει να κάνει μία σειρά από υπερβάσεις για να αποφύγει την τελευταία θέση. Στο πρωτάθλημα υποδέχθηκε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικράτησε 2-0 με τα γκολ του Νταβίντ στο φινάλε (85’, 91’) και ανέβηκε στην κορυφή.

Αγωνιστικά νέα

Πέντε απουσίες έχει σε θεωρητική βάση η Μακάμπι, καμία επί της ουσίας, καθώς πρόκειται για παίκτες που φέτος δεν έχουν διαδραματίσει ρόλο στο ελάχιστο. Προβληματική η προετοιμασία του ματς, καθώς από το απόγευμα της Τρίτης έως το απόγευμα της Τετάρτης εορτάζεται το Γιομ Κιπούρ (η πιο ιερή μέρα του Ιουδαϊσμού). Προβλέπεται η απόλυτη νηστεία σε φαγητό και νερό, δυνατός «πονοκέφαλος» για το τεχνικό τιμ.

Πιθανή ενδεκάδα

Cohen, Cornud, Goldberg, Seck, Batubinsika, Sundgren, Chery, Abu Fani, Muhammad, Pierrot, Haziza.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.35 5.15 8 2.1 1.71 1.41 2.82 1.97 1.74 1.07 1.18 3.05
Γιουβέντους - Μακάμπι Χάιφα / Εκτίμηση

Μπορεί να μη πείθει η εικόνα της Γιουβέντους, όμως στο παιχνίδι με τη Μπολόνια έδειξε κάτι καλύτερο. Και ποιοτικά σήμερα είναι ανώτερη.

Πάμε με το 1/1 & over 1,5 (2.15).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr