Ποδόσφαιρο

Champions League: Λειψία-Σέλτικ, «σπάει το ρόδι» στο 1.75

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 11:37

Την πρώτη τους νίκη αναζητούν στην διοργάνωση οι δύο ομάδες και τα αγωνιστικά νέα αβαντάρουν τους γηπεδούχους.

Champions League: Λειψία-Σέλτικ, «σπάει το ρόδι» στο 1.75

19:45, Cosmote Sport 2

Λειψία

Η Λειψία παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν βρήκε γκολ και στην επανάληψη το πλήρωσε με ήττα στην τελική ευθεία όταν ο αντίπαλος ανέβασε στροφές. Σαφέστατα βελτιωμένη μετά την τραγική εικόνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Σαχτάρ, ωστόσο οι μηδέν βαθμοί απομακρύνουν την πρώτη δυάδα. Σούπερ εμφάνιση το Σάββατο, επικράτησε 4-0 εντός της Μπόχουμ για την Α’ Γερμανίας, βγάζει αντίδραση.
Έχει 1-0-1 απέναντι στη Σέλτικ, την είχε νικήσει εντός, όπου έχει συνολικά 2-0-0 με ομάδες από τη Σκωτία.

Τα… γνωστά

Χωρίς νέα προβλήματα, δεν υπολογίζονται και πάλι ο μέσος Όλμο και ο αμυντικός Κλόστερμαν, που κρίνονται βασικοί. Διαθέσιμος ο αναπληρωματικός επιθετικός Ποουλσεν.

Πιθανή σύνθεση: Γκούλασι – Σιμακάν, Ορμπαν, Γκβάρντιολ, Χάλστενμπεργκ – Καμπλ, Σλάγκερ – Σόμποσλαϊ, Ενκουνκού, Βέρνερ – Σίλβα

Σέλτικ

Η Σέλτικ ισοφαρίστηκε από τη Σαχτάρ στο ημίωρο και παρά το ότι ήταν καλύτερη, στο τελευταίο ημίωρο έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες και μαζί τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη. Τουλάχιστον «τσίμπησε» τον πρώτο βαθμό στο γκρουπ, αν και θέλει τουλάχιστον μία νίκη σε δύο ματς με τη Λειψία για να μείνει «ζωντανή». Δυσκολεύτηκε το Σάββατο, νίκησε 2-1 εντός τη Μάδεργουελ για την Πρέμιερ, παραμένει στην κορυφή. Δυσάρεστες οι αναμνήσεις με γερμανικές ομάδες, συνολικά έχει 4-5-17, ενώ αγνοεί τη νίκη στη συγκεκριμένη χώρα (0-3-10).

Με απουσίες

Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο ενίοτε βασικός επιθετικός Γιακουμάκης, αλλά τέθηκε εκτός ο βασικός εξτρέμ Αμπάντα, δεν υπολογίζεται και ο χρήσιμος μέσος Μοι. Δεν τα κατάφερε και ο βασικός αμυντικός Κάρτερ-Βίκερς.

Πιθανή σύνθεση: Χαρτ – Γιουράνοβιτς, Γουέλς, Γιέντς, Τέιλορ – Ο’Ράιλι, ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε – Μαέντα, Φουρουχάσι, Ζότα

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.48 4.5 6.15 2.57 1.48 1.58 2.32 1.6 2.18 1.13 1.19 2.6
Λειψία - Σέλτικ / Εκτίμηση

Κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες στην οικονομία του ομίλου. Θα… θέλαμε ψηλότερα τον άσο (1.55), θα τον «ενισχύσουμε» με over 1,5 στο 1.75.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr