Ποδόσφαιρο

Champions League: Σάλτσμπουργκ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ελπίζουν και οι δύο!

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 12:20

Μεγάλο ενδιαφέρουν παρουσιάζει το ματς στην Αυστρία, με τους ταύρους να υποδέχονται την πρωταθλήτρια Κροατίας.

Champions League: Σάλτσμπουργκ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ελπίζουν και οι δύο!

5ος όμιλος

19:45, OTESPORT3 HD

Σάλτσμπουργκ

Η Σάλτσμπουργκ είδε την εστία της να παραβιάζεται από την Τσέλσι σε κρίσιμο σημείο, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω, έφτασε στην ισοφάριση. Δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς με τις «δυνάμεις» του ομίλου, η πρόκριση απαιτεί επί της ουσίας δύο νίκες επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, δεν λείπει η αισιοδοξία. Έχει 3-2-1 απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αυτά είναι και όσα έχει δώσει ομάδες από την Κροατία. «Τρέχει» σερί 4-2-0 εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το Σάββατο έμεινε στο 1-1 εντός με τη Λίντσερ για την Α’ Αυστρίας, σταθερά στην κορυφή.

Ενα πρόβλημα

Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού παραμένει ο ποιοτικός επιθετικός Φερνάντο, δεν είναι ιδιαίτερες ελλείψεις οι μέσοι Ντιαμπού, Τιζάνι και ο αμυντικός Πιοντκόφσκι. Ουδείς έχει παίξει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιθανή ενδεκάδα: Κον – Ντέντιτς, Σολέ, Πάβλοβιτς, Ούλμερ – Σάιβαλντ, Καπάλντο, Κίεργκαρντ – Σούτσιτς – Σέσκο, Οκαφόρ

Dinamo Zagreb

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ είχε καλή παρουσία επιθετικά στην έδρα της Μίλαν, ωστόσο στα μετόπισθεν υπέφερε σε αρκετές περιπτώσεις και μοιραία ηττήθηκε. Βέβαια, το αποτέλεσμα αυτό ήταν εντός προγράμματος, δεν ισχύει το ίδιο με τη νίκη επί της Τσέλσι, η οποία της δίνει το δικαίωμα με τέσσερις βαθμούς στα δύο ματς με Σάλτσμπουργκ να ορέγεται την πρόκριση. Ο απολογισμός της με αυστριακές ομάδες είναι 7-5-7 και 3-3-4 εκτός έδρας. Άνετη το Σάββατο, διέλυσε (4-1 εντός) τη Κοπρίβνιτσα για την Α’ Κροατίας, όπου κάνει… περίπατο.

Ανησυχία

Στο τελευταίο ματς χτύπησε ο πολυδιάστατος μέσος Μίσιτς και ενδέχεται να λείψει από το ματς στην Αυστρία. Μακροχρόνια τα όποια άλλα προβλήματα, οι οπαδοί της Ντινάμο εξάντλησαν τα 1.500 εισιτήρια που δικαιούνταν.

Πιθανή ενδεκάδα: Λιβάκοβιτς – Μοχαραμί, Λάουριτσεν, Γ. Σούταλο, Πέριτς, Λιούμπιτσιτς – Αντέμι, Μπατουρίνα (Μίτσιτς), Ιβανούσετς – Όρσιτς, Πέτκοβιτς

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.77 3.65 4.5 1.94 1.82 1.34 3.15 1.78 1.92 1.19 1.27 2.08
Σάλτσμπουργκ - Dinamo Zagreb / Εκτίμηση

Θα πηγαίναμε στον άσο εφόσον η Σάλτσμπουργκ ήταν σε καλύτερη κατάσταση, απόψε όμως όχι καθώς πετυχαίνει και τους Κροάτες σε φόρμα (9 νίκες στα δέκα τελευταία). Κρατάμε το γκολ-γκολ (1,78).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr