Ποδόσφαιρο

Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ, να τελειώνει η «βασίλισσα»

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 12:49

Με προσοχή απέναντι στους επικίνδυνους Ουκρανούς οι "μερένχες".

Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ, να τελειώνει η «βασίλισσα»

6ος όμιλος

22:00, OTESPORT5 HD

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν χειρότερη της Λειψίας για 55-60 λεπτά, ωστόσο δεν δέχθηκε γκολ κυρίως λόγω του πορτιέρε Κουρτουά, στο τελευταίο ημίωρο ανέβασε στροφές και αυτό ήταν αρκετό για τη νίκη. «Δύο στα δύο» για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, θέλει έξι βαθμούς στα δύο ματς με τη Σαχτάρ ώστε να κάνει διαχείριση. Έχει 4-0-2 με τη Σαχτάρ (2-0-1 εντός και εκτός), αλλά και 6-2-1 εντός με ουκρανικές ομάδες. Την Κυριακή υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών στην Α’ Ισπανίας, έμεινε στο 1-1 εντός με την Οσασούνα (έχασε πέναλτι, μεταξύ άλλων).

Δύο προβλήματα

Ο μέσος Μόντριτς και ο τερματοφύλακας Κουρτουρά, πρόκειται για ηγετικές μονάδες, υποφέρουν από ενοχλήσεις και το πιο πιθανό είναι να λείψουν. Ο ηγετικός φορ Μπενζεμά είναι υγιής και αναμένεται βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα: Λούνιν – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος – Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έβαλε… βόμβα στην πρεμιέρα με τον περίπατο στη Λειψία, ωστόσο με τη Σέλτικ ήταν τυχερή που απέφυγε την ήττα, ο αντίπαλος έχασε κλασικές ευκαιρίες. Οι τέσσερις βαθμοί τη φέρνουν σε πλεονεκτική θέση αναφορικά με την πρώτη δυάδα, ωστόσο άπαντες αναγνωρίζουν ότι τα δύο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι τα πιο εύκολα του κόσμου. Έχει 7-6-16 με ισπανικές ομάδες, αλλά οι τέσσερις νίκες ήρθαν στα τελευταία εννέα ματς στην Ισπανία. Εντυπωσιακή το Σάββατο, διέλυσε με 6-1 τη Μέταλιστ για την Α’ Ουκρανίας.

Ολα καλά

Ο Κροάτης τεχνικός Ιγκόρ Γιοβίτσεβιτς παραδέχθηκε ότι η Ρεάλ είναι το φαβορί, ωστόσο περιμένει την ομάδα του ανταγωνιστική, αρκεί να μείνει πιστή στο πλάνο.

Πιθανή ενδεκάδα: Τρούμπιν – Τέιλορ, Μπόνταρ, Ματβιένκο, Μιχαϊλιτσένκο – Στεπανένκο, Μπονταρένκο – Σβεντ, Σουντακόβ, Μούντρικ – Σικάν\

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.22 6.4 11.5 3.35 1.31 1.95 1.82 1.75 1.95 1.05 1.11 4.5
Ρεάλ Μαδρίτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ / Εκτίμηση

Ανέλπιστα καλά έχει σταθεί μέχρι τώρα στον όμιλο η Σαχτάρ -δεδομένου ότι η δυναμική της δεν είναι ίδια με του παρελθόντος- ωστόσο στο κατηφορικό "Σαντιάγο Μπερναμπέου" τα πράγματα φαντάζουν.. σκούρα. Ο συνδυασμός άσου από ημίχρονο και over πληρώνει 2,02.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr