Ποδόσφαιρο

Europa League: Ολυμπιακός - Καραμπάγκ, παιχνίδι που κρίνει πρόκριση σε μεγάλο βαθμό!

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 10:18

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε ένα παιχνίδι must win, αν θέλει να ελπίζει σε ένα μακρύτερο ευρωπαϊκό ταξίδι.

Europa League: Ολυμπιακός - Καραμπάγκ, παιχνίδι που κρίνει πρόκριση σε μεγάλο βαθμό!
Ολυμπιακός

Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό στον όμιλο, ο οποίος φάνηκε αποκαρδιωτικός και άδειος. Έχασε με κάτω τα χέρια από την σοβαρή και ορεξάτη Φράιμπουργκ με σκορ 0-3. Δεν είχε ιδέες, όρεξη και πλάνο στο παιχνίδι του, και δίκαια έχασε. Έτσι ο Κορμπεράν είδε την πόρτα της εξόδου και στη θέση του ήρθε ο Μίτσελ, για να κάνει ξανά ντεμπούτο στην Ευρώπη. Με τον Ισπανό στον πάγκο οι ερυθρόλευκοι έχουν ζήσει έντονες και μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές και το ίδιο ευελπιστούν να γίνει και σήμερα. Κρισιμότατη αυτή η τρίτη στροφή για τον όμιλο, ειδικά για το μέλλον του Ολυμπιακού, ο οποίος θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του απόψε. Για το πρωτάθλημα στο τελευταίο του κέρδισε τον Ατρόμητο εντός με 2-0, και έτσι επανήλθε ξανά στις νίκες.

Αγωνιστικά νέα

Μεγάλος ο αριθμός των παιχτών εκτός λίστας, σημαντικότεροι οι Σαμασέκου, Χ. Ροντρίγκες. Εκτός και οι Βατσλίκ και Ελ Αραμπί. Υπάρχει θέμα στο επιθετικό κομμάτι αφού εκτός λίστας είναι και ο Μπακαμπού. Ίσως αγωνιστεί ο Ουί-Τζο που έδειξε να είναι εντάξει. Παίζει και το σενάριο με Μπιέλ στη κορυφή.

Πιθανή ενδεκάδα

Tzolakis, Reabciuk, Papastathopoulos, Cissé, Vrsaljko, Hwang In-Beom, M'Vila, Masouras, Biel, Garry Rodrigues, Hwang Ui-jo.

Καραμπάκ

Η Καραμπάγκ πραγματοποιώντας ένα τρομερό ημίχρονο, πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στη Ναντ με σκορ μάλιστα 3-0. Με εμφατικό τρόπο ήρθε η πρώτη της νίκη στον όμιλο, αφού το πρώτο ημίχρονο δεν προϊδέαζε σε τίποτα αυτό που θα γινόταν στο δεύτερο. Η Καραμπάγκ μπήκε εντελώς διαφορετική στην επανάληψη και μέσα σε 12 λεπτά διέλυσε την αντίπαλό της. Η Καραμπάγκ προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα και εντός συνόρων, όπου για την 8η αγωνιστική της εγχώριας λίγκας, έκανε την ανατροπή στο ντέρμπι τίτλου κόντρα στη Νέφτσι, κέρδισε με 3-1 και, έχοντας κάνει το απόλυτο σε σε 7 αγώνες, είναι πλέον μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Αγωνιστικά νέα

Κανονικά υπολογίζεται και ο αρχηγός Μαξίμ Μεντβέντεβ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκο Γιάνκοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα

Məhəmmədəliyev, Vešović, Hüseynov, Mustafazadə, Cəfərquliyev, Almeyda, Qarayev, Kady, Leandro Andrade, Zoubir, Kwabena.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.1 3.6 3.25 1.82 1.95 1.32 3.3 1.71 2 1.37 1.28 1.65
Ολυμπιακός - Καραμπάκ / Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει με το μαχαίρι στα δόντια αν θέλει να πάρει το τρίποντο. Ο άσος στο 2.00 μοιάζει καλή απόδοση, το θέμα είναι όμως πως η Καραμπάγκ είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα και δεν θα χαριστεί. Θα περιμένω στο live να δω την εικόνα του Ολυμπιακού και θα κρίνω αν αξίζει ο άσος. Πιο λογικό και safe το goal/goal (1.72), αφού ο Ολυμπιακός είναι ευάλωτος αμυντικά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.