Ποδόσφαιρο

Europa League: Μίντιλαντ – Φέγενορντ, πονταρίσματα στο διπλό

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 11:04

Γκολ και θέαμα αναμένεται στο ματς στο Χέρνινγκ, με το διπλό να έχει πάρει «παιχνίδι» τις τελευταίες ώρες στην στοιχηματική αγορά.

Europa League: Μίντιλαντ – Φέγενορντ, πονταρίσματα στο διπλό

22:00

Μίντιλαντ

Άστραψε και βρόντηξε η Μίντιλαντ που παρουσιάστηκε απολαυστική κόντρα στην Λάτσιο και πανηγύρισε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της. Το ευρωπαϊκό τρίποντο πάντως με τους «λατσιάλι» είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει φέτος εντος και εκτός συνόρων. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, στο τελευταίο ματς «κόλλησε» στην ισοπαλία με την Βίμποργκ, μετρώντας μόλις δύο νίκες στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές!

Τα… γνωστά
Δεν έχουν αναφερθεί νέα αγωνιστικά προβλήματα, δεν υπολογίζεται και πάλι ο συνήθως βασικός αμυντικός Ορτίθ, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο ενίοτε βασικός επιθετικός Μπρουμάδο.

Πιθανή σύνθεση: Λεσλ – Παουλίνιο, Ζουνίνιο, Σβιατσένκο, Άντερσον – Ντρέιερ, Εβάντερ, Όλσον – Σίστο, Καμπά, Ίσακσεν

Φέγενορντ

Η Φέγενορντ απογοήτευσε στην πρεμιέρα όπου γνώρισε βαριά ήττα από την Λάτσιο αλλά απάντησε άμεσα. Με μια εξαιρετική εμφάνιση, «σκόρπισε» 6-0 την Στουρμ Γκρατς και φανέρωσε για μια ακόμη φορά τις επιθετικές ικανότητες της. Για το κάτι παραπάνω, απαιτείται πάντως βελτίωση και στα μετόπισθεν όπου οι αριθμοί φανερώνουν τις αδυναμίες της. Την Κυριακή «κόλλησε» στο 1-1 με τη Ναϊμέγκεν και για πρώτη φορά φέτος μετρά δυο σερί αγωνιστικές χωρίς νικη στο πρωτάθλημα Ολλανδίας.

Πανέτοιμη
Χωρίς νέα προβλήματα, επιστρέφει ο αναπληρωματικός εξτρέμ Βάλεμαρκ, δεν υπολογίζεται ο αναπληρωματικός μπακ Χαρτμαν, εκτός και ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Μπουλαούντε.

Πιθανή σύνθεση: Μπάιλοου – Χέιρτραουντα, Τράουνερ, Χάντσκο, Λόπες – Κόκτσου, Ντίλροσουν, Τίμπερ – Τζαχανμπάκς, Ντανίλο, Ιντρίσι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.77 3.6 2.37 2.22 1.64 1.45 2.65 1.51 2.37 1.58 1.28 1.44
Μίντιλαντ - Φέγενορντ / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που… υπόσχεται γκολ όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί και των δύο ομάδων. «Διαβασμένα» πάντως τα πονταρίσματα τερμάτων (1.65 over) και θα εμπιστευθούμε το διπλό (2.25).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr