Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Τρεις ευρωπαϊκές επιλογές!

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 12:47

Μια τριάδα επιλογών σας προτείνει tostoixima.gr, σε κομβικά παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον. 

Europa Conference League: Τρεις ευρωπαϊκές επιλογές!

Σλάβια Πράγας - Κλουζ

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στην Τουρκία κόντρα στη Σίβασπορ, κέρδισε έστω και δύσκολα την Μπαλκάνι εντός έδρας με 3-2, σε ένα ματς στο οποίο σπατάλησε περισσότερη ενέργεια από όσο θα πίστευε κανείς. Παρόλα αυτά βρίσκεται στη πρώτη θέση του ομίλου και θα ήθελε σήμερα να εξασφαλίσει ακόμα ένα τρίποντο. Παιδικά τα λάθη όμως στην άμυνα, που δείχνει ασόβαρη και ευάλωτη. Πολλά τα προβλήματα σήμερα στις τάξεις της ομάδας με πολλές απουσίες.

Η Κλουζ παρεμένει χωρίς νίκη στον όμιλο, και το μόνο που έχει να επιδείξει είναι το 1-1 της πρεμιέρας με την Μπαλκάνι. Με τη Σίβασπορ έχασε 0-1 εντός έδρας. Ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο απόψε, αλλά έρχεται με ψυχολογία από το πρωτάθλημα με τις 2 συνεχόμενες νίκες που έχει πετύχει. Και αυτή έχει ορισμένες απουσίες σήμερα.

Εκτίμηση: Σίγουρα η διαφορά ποιότητας είναι εμφανής. Το μόνο ελάττωμα της Σλάβιας είναι πως είναι λίγο κακή στην άμυνά της. Έχει και πολλές απουσίες σήμερα. Θα ρισκάρω με το goal/goal (2.05) αφού και η Κλουζ καίγεται για βαθμούς και θέλει να τους κυνηγήσει.

Γάνδη - Τζουργκάρντεν

Καθάρισε το ματς με τη Σάμροκ και με 3-0 ανέβηκε στη πρώτη θέση του ομίλου. Αν επικρατήσει απόψε, θα γίνει αυτομάτως το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά και την απ’ ευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Εντός έδρας είναι και σταθερή, αλλά και μαχητική. Στα ίδια βρίσκεται και η αντίπαλός της, οπότε σίγουρα θα έχει δύσκολο έργο.

Έδωσε χαρά στους οπαδούς της στο πρώτο εντός για τον όμιλο του UEL, επικρατώντας της Μόλντε 3-2. Μεγάλη νίκη, η οποία όχι απλά την έβαλε στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά ακόμα και της πρωτιάς. Στο πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα από τη Ντέγκερφορς με 3-0, και έτσι σταμάτησε ένα σερί 7 αγώνων αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτίμηση: Θέλουν τους βαθμούς και οι δύο ομάδες, και σίγουρα θα προσπαθήσουν να δείξουν σοβαρότητα. Λογικό φαβορί η Γάνδη, αλλά δεν νομίζω να αφήσει στη τύχη της το ματς η Τζουργκάρντεν. Επιθετικές ομάδες και οι δύο, πάμε με το over 2,5 (1.88).

Βασιλεία - Σλόβαν Μπρατισλάβας

Έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Ζαλγκίρις (1-0) και επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί στον όμιλο. Η Βασιλεία έκανε το 2/2 στο Κόνφερενς και έχει πάρει από νωρίς πολύ σημαντικό προβάδισμα για την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Παραμένει σε καλή κατάσταση και μετά τη διακοπή, καθώς νίκησε εντός τη Σεν Γκάλεν (3-2) για το πρωτάθλημα. Έχει 4/4 εντός έδρας στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, και σήμερα μπορεί το 5/5.

Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 2-0 στην Αρμενία από την Πιούνικ κι έμεινε ουραγός του ομίλου, με μειωμένες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Πολύ κακή η αμυντική της λειτουργία και το πλήρωσε εμφανώς. Η ήττα έφερε εξελίξεις, καθώς παραιτήθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για κακές σχέσεις με τον τεχνικό Βάις. Στο πρωτάθλημα, υποχρέωσε στην πρώτη ήττα την Ποντρεζόβα, επικρατώντας ζόρικα 3-1.

Εκτίμηση: Η Βασιλεία δείχνει σοβαρότητα και θέλει να καθαρίσει το θέμα πρόκριση. Μπορεί να το κάνει σήμερα απέναντι στη κακή Σλόβαν. 1 & over 1,5 (1.83).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr