Ποδόσφαιρο

Combo και δυάδα λογικής στο 4.11!

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 11:20

Του Άγγελου Γεώργα

Με μια καλή δυάδα θα πορευθούμε σήμερα, η οποία συμβαδίζει με τη λογική και έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. 

Combo και δυάδα λογικής στο 4.11!

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια μας πιο αναλυτικά.

ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΛΒΣ

Με το δεξί έχει ξεκινήσει ο νέος προπονητής στη Τσέλσι, αφού στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα κέρδισε τη Κρίσταλ Πάλας με 1-2. Επίσης την ίδια ευτυχή κατάληξη είχε και το ντεμπούτο του στο Champions League. Μεγάλη νίκη επί της Μίλαν με 3-0, δεν της άφησαν περιθώρια και την ισοπέδωσαν. Μόνο ο τραυματισμός του Φοφανά ήρθε να συννεφιάσει λίγο τα πράγματα στον ήρεμο ουρανό των μπλε.

Στην αντίπερα όχθη τα πράγματα δεν βαίνουν το ίδιο ήρεμα. Γνώρισε ακόμη μια ήττα στο πρωτάθλημα απέναντι στη Γουέστ Χαμ, και έτσι παρέμεινε με 1 νίκη σε 8 ματς στη Πρέμιερ. Ψάχνουν προπονητή και σήμερα θα πορευτούν με υπηρεσιακό δίδυμο. Οι απουσίες πολλές, οπότε μοιάζει ανήφορος το σημερινό ματς.

Εκτίμηση: Στρώνουν οι μπλε και έχουν τη ψυχολογία να πάρουν το σημερινό ματς στην έδρα τους. Πάμε με το 1 & over 1,5 (1.70).

ΡΕΜΣ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Σε ακόμη ένα ματς έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα, δέχθηκε 6η κόκκινη κάρτα και έμεινε με τον βαθμό στο Τρουά (2-2) αν και προηγήθηκε δύο φορές. Aρκετά τα προβλήματα στις τάξεις της ομάδας, που πέρα από την απουσία βασικών παικτών , σήμερα θα πρέπει να παίξει και χωρίς τον προπονητή της στον πάγκο.

Με τη Νις τα κατάφερε και κέρδισε με 2-1, όμως δεν είχε και την ίδια κατάληξη το ματς με τη Μπενφίκα. Οι Παριζιάνοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον Βλαχοδήμο και έτσι κόλλησαν στο 1-1. Σήμερα έχουν και αυτοί πολλές απουσίες, με κυριότερες του Μέσι και του αμφίβολου Εμπαμπέ. Σίγουρα όμως θα θέλει να παίξει και να ξεμπουκώσει ύστερα τα πολλαπλά στοπ που δέχθηκε προς την εστία της Μπενφίκα.

Εκτίμηση: Mε πολλές απουσίες η ομάδα του Γκαλτιέ, όμως έχει την ποιότητα να υποτάξει τη Ρεμς. 2/2 & over 2,5 (2.42).

Δυάδα απόδοσης 4.11

Tσέλσι - Γουλβς: 1 & over 1,5 (1.70)

Ρεμς - Παρί Σεν Ζερμέν:2/2 & over 2,5 (2.42)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr