Ποδόσφαιρο

Champions League: Σέλτικ-Λειψία, παίζουν ανοιχτά!

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 10:38

Ενδιαφέρον ματς στη Γλασκώβη, το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά για την οικονομία του ομίλου! 

Champions League: Σέλτικ-Λειψία, παίζουν ανοιχτά!

6ος όμιλος

22:00, Cosmote 8 HD

Σέλτικ

Σε ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι στη Γερμανία, η Λειψία κέρδισε με 3-1, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σημειωθεί και άλλα γκολ. Με αυτή την ήττα, η Κέλτες έπεσαν στη τελευταία θέση και είναι με τη πλάτη στο τοίχο. Σήμερα θέλει διακαώς ένα καλό αποτέλεσμα για να ελπίζει τουλάχιστον στη τρίτη θέση του ομίλου. Το Σάββατο κόντεψε να κάνει το "θαύμα" της και να χάσει βαθμούς στην έδρα της Σεντ Τζόνσον. Ο Γιακουμάκης σκόραρε στο 95' λυτρώνοντας τη Σέλτικ που συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στη Σκωτία, στο +2 από τους Ρέιντζερς.

Αγωνιστικά νέα

Ο αρχηγός ΜακΓκρέγκορ θα αργήσει να γυρίσει. Παραμένει εκτός μάχης ο αμυντικός Στάρφελτ. Ο μέσος Τέρνμπουλ έχασε λόγω αμυγδαλίτιδας το ματς του Σαββάτου, όπως και ο αμυντικός Γιένζ που ήταν άρρωστος, το πιθανότερο είναι να επιστρέψουν όπως δήλωσε ο Ποστέκογλου. Ο εξτρεμ Ζότα βγήκε στο ματς του Σαββάτου λόγω μυϊκής κόπωσης κι έχασε και την προπόνηση, θα ελεγχθεί τελευταία στιγμή.

Πιθανή ενδεκάδα

Hart, Taylor, Welsh, Jenz, Juranović, Hatate, O'Riley, Turnbull, Abada, Furuhashi, Forrest.

Λειψία

Σημαντική η νίκη απέναντι στη Λειψία, που την έβαλε για τα καλά ξανά στο κόλπο της πρόκρισης στον όμιλο. Βέβαια ήταν ένα ματς με αρκετές φάσεις και σκαμπανεβάσματα, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να ήταν κοντά στο αποτέλεσμα. Είχε κενά στην άμυνα, αλλά δεν το πλήρωσε ευτυχώς για αυτή. Περιορίστηκε στο 1-1 με τη Μάιντζ στο πρωτάθλημα και έδειξε για μία ακόμα φορά την εκτός έδρας αδυναμία της.

Αγωνιστικά νέα

«Φρέσκια» απουσία ο βασικός μπακ Χάλστενμπεργκ. Απόντες πάντα οι βασικοί Όλμο, Κλόστερμαν και Λάιμερ. Φυσικά εκτός ο βασικός κίπερ Γκουλάτσι.

Πιθανή ενδεκάδα

Blaswich, Simakan, Orban, Gvardiol, Raum, Kampl, Schlager, Werner, Szoboszlai, André Silva, C. Nkunku.

[/OEmbed]

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.35 3.85 1.98 2.6 1.48 1.58 2.32 1.45 2.52 1.81 1.25 1.32
Σέλτικ - Λειψία / Εκτίμηση

Η Σέλτικ θέλει τη νίκη, η Λειψία εκτός χάνεται οπότε περιμένουμε γκολ. Εξάλλου είναι δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά και επιθετικά.

Goal/goal & over 2,5 (1.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr