Ποδόσφαιρο

Champions League: Ντόρτμουντ-Σεβίλλη, φαβορί με αιτία!

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 11:14

Οι Βεστφαλοί έχουν τον πρώτο λόγο και συνδυάζουμε τη νίκη τους με ποντάρισμα τερμάτων.

Champions League: Ντόρτμουντ-Σεβίλλη, φαβορί με αιτία!

7ος όμιλος

22:00, Cosmote Sport 7 HD

Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο όπου σκόραρε τρεις φορές, είχε απαντήσεις και όταν μείωσε η Σεβίλλη και εν τέλει θριάμβευσε στην Ανδαλουσία. Δεύτερη νίκη σε τρία ματς και ενώ η ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι ήρθε πολύ δύσκολα, οι Βεστφαλοί αποδεικνύουν ότι τουλάχιστον η δεύτερη θέση βρίσκεται στα χέρια τους και ουσιαστικά εξασφαλίζουν με νέα νίκη. Έλαβε ένεση ηθικού το Σάββατο, καθώς παρότι έχανε 2-0 κατάφερε να απαντήσει στην Μπάγερν Μονάχου (2-2). Στα τελευταία 17 εντός με ισπανικές ομάδες έχασε τρεις φορές.

Αγωνία για Χιούμελς
Ο βασικός στόπερ Χιουμελς (7/0) αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι και δίνεται αμφίβολος. Δεν υπολογίζονται και πάλι οιΓκίτενς (ε. 4/1), Νταχούντ (μ. 3/0), Ρέινα (μ. 2/0, 4/0) και Αλε (ε.), δεν αναμένεται να προλάβουν και οι Ρόις (μ. 2/1, 7/2) και Γκόμπελ (τ. 5 συμ.).

Πιθανή σύνθεση: Μάιερ – Μενιέ, Ζίλε, Χούμελζ, Γκερέιρο – Τσαν – Μπέλιγχαμ, Εζτσάν – Μπραντ, Μάλεν – Μουκοκό.

Σεβίλλη

Η Σεβίλλη είχε… προαναγγείλει την απομάκρυνση του τεχνικού Τζουλιέν Λοπετέγκι ώρες πριν από το εντός έδρας ματς με την Ντόρτμουντ και λίγο αργότερα δεν γλίτωσε τη συντριβή (1-4). Ο ένας βαθμός σε τρία ματς είναι εξίσωση αποκλεισμού, αν και οι μαθηματικές πιθανότητες υπάρχουν, πιο ρεαλιστικός φαντάζει πλέον η 3η θέση. Στο ισπανικό πρωτάθλημα ήταν μαχητική στο εντός έδρας 1-1, στο ντεμπούτο του τεχνικού Χόρχε Σαμπαόλι.

Με απουσίες
Νέο πρόβλημα ο βασικός Φερνάντο (μ. 1/0, 6/0), δεν υπολογίζονται οι Ρέκικ (α. 5/1), Κορόνα (ε. 1/0), ενώ ο βασικός μεσοεπιθετικός και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, Τόρες δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα.

Πιθανή σύνθεση: Μπόνο – Μοντιέλ, Μαρκάο, Νιανζού, Ακούνια – Ισκο, Γκουντέλ, Χορδάν – Λαμέλα, Ντόλμπεργκ, Πάπου Γκόμες

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.37 5 7.75 2.82 1.41 1.68 2.15 1.64 2.12 1.09 1.16 3.05
Ντόρτμουντ - Σεβίλλη / Εκτίμηση

Φόρμα, αγωνιστικά νέα, κλίμα και παράδοση αβαντάρουν τον άσο που μοιραία προσφέρεται σε αναμενόμενα «χαμηλή» τιμή. Με συνδυαστικό over 1,5 πληρώνει στο 1.74 και θα «χωρέσει» έτσι στο παιχνίδι μας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr