Ποδόσφαιρο

Champions League: Σαχτάρ-Ρεάλ Μαδρίτης, δεν λαθεύει το φαβορί

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 11:32

Οι Μαδριλένοι έχουν τον πρώτο λόγο στην Πολωνία και θα τους εμπιστευθούμε με συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων.

Champions League: Σαχτάρ-Ρεάλ Μαδρίτης, δεν λαθεύει το φαβορί

22:00, Cosmote Sport 5 HD
Στην ουδέτερη Βαρσοβία (Πολωνία) το ματς, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η Σαχτάρ δέχθηκε δύο γκολ στο ημίωρο στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, στην επανάληψη βελτιώθηκε, μείωσε και εν τέλει η ήττα με 2-1 την κολακεύει βάσει εικόνας, καθώς οι γηπεδούχοι σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών. Παρά την ήττα, παραμένει σε θέση πρόκρισης, παλεύει στο 100% παρότι μάλιστα αγωνίζεται ουσιαστικά χωρίς ξένους. Στο 7-6-17 με ισπανικές ομάδες, δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Ουκρανίας (απολογισμός 4-1-0) καθώς η αναμέτρηση με την Λβιβ αναβλήθηκε για να προετοιμαστεί για το ευρωπαϊκό ματς.

Πανέτοιμη
Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο αναπληρωματικός Κορνιένκο (α. 1/0) λόγω σοβαρού τραυματισμού, χωρίς να αποτελεί απρόοπτο πρόβλημα.

Πιθανή σύνθεση: Τρουμπίν – Κονόπλια, Μπόνταρ, Ματβιένκο, Μιχαϊλιτσένκο – Στεπανένκο, Μπονταρένκο – Σβεντ, Σουντακόβ, Μούντρικ – Σικάν

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ έβγαλε ευκαιρίες για... τρία ματς με τη Σαχτάρ, αλλά δεν είχε σοβαρότητα στην τελική προσπάθεια, με συνέπεια να ζήσει με το άγχος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Βέβαια, το σημαντικό για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι ότι έκανε το «τρία στα τρία», αποδεικνύοντας ότι είναι θέμα χρόνου τόσο η πρόκριση (την πετυχαίνει με διπλό), όσο και η πρωτιά (ενδέχεται από αυτή την αγωνιστική). Πέρασε από τη Χετάφε (1-0) για την Α' Ισπανίας, ακολουθεί ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.Στο 5-0-2 ο απολογισμός της απέναντι στη Σαχτάρ, στα τελευταία 9 με ουκρανικές ομάδες έβαλε 26 γκολ.

Με αλλαγές
Εκτός δράσης οι Κουρτουά (τ. 2 συμ./6 συμ.), Θεμπάγιος (μ. 1/0, 7/0), επιστρέφει στην αποστολή ο ηγετικός Μπενζεμά. Αναμένονται βέβαια αρκετές αλλαγές ενόψει του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα.

Πιθανή σύνθεση: Λούνιν – Λούκας, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί – Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Κρόος – Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
6 4.5 1.48 2.37 1.57 1.52 2.45 1.65 2.1 2.65 1.19 1.12
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεάλ Μαδρίτης / Εκτίμηση

Ξεκάθαρο βέβαια φαβορί η Ρεάλ κόντρα σε μια μαχητική αλλά με συγκεκριμένο «ταβάνι» ομάδα. Οι Μαδριλένοι πάντως έχουν στο… μυαλό τους και το επερχόμενο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα ρίσκα για μια «επαγγελματική» νίκη. Το διπλό με συνδυαστικό under 3,5 προσφέρεται στο 2.32.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr