Ποδόσφαιρο

Champions League: Νάπολι – Αγιαξ, υπόσχονται γκολ!

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 11:01

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στους νευρικούς εσχάτως Αμστερντάμερς σε ένα ματς που μπορεί να… ξεφύγει στο σκορ.

Champions League: Νάπολι – Αγιαξ, υπόσχονται γκολ!

19:45, Cosmote Sport 2 HD

Νάπολι

Η Νάπολι βρέθηκε να κυνηγά τον Αγιαξ από το 9’, αλλά απάντησε με τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο και έδωσε ένα σκληρό μάθημα στην ολλανδική ομάδα. «Τρία στα τρία» για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, έχει βάλει γερές βάσεις πρόκρισης, την οποία εξασφαλίζει με βαθμό ενώ με νίκη πραγματοποιεί καθοριστικό βήμα και για την πρωτιά του ομίλου. Για την Α' Ιταλίας, δεν είχε καλή απόδοση στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Κρεμονέζε, αλλά ακόμη κι έτσι έφτασε στο 4-1 εκτός και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις καθώς μετρά πλέον οκτώ κολλητές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. «Τρέχει» αήττητο σερί 6-3-0 σε επίπεδο ομίλων.

Συν και πλην
Ο Οσίμχεν (ε. 1/0, 5/2) βρίσκεται στην τελική ευθεία επανόδου από τραυματισμό, και επιστρέφει μετά από καιρό, ενώ ο βασικός στόπερ Ραχμάνι (α. 3/0, 8/0) χτύπησε με την Κρεμονέζε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες.

Πιθανή σύνθεση: Μερέτ – Ντι Λορέντζο, Όστιγκαρντ, Κιμ, Ολιβέρα – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Ρασπαντόρι, Κβαρατσκέλια

Άγιαξ

Ο Αγιαξ είχε ιδανικό ξεκίνημα Νάπολι, αλλά έπειτα βίωσε τον αγωνιστικό εφιάλτη. Δέχθηκε έξι γκολ και μάλιστα τυχερός που δεν παραβιάστηκε περισσότερες φορές η εστία του και γνώρισε την πιο βαριά εντός ήττα στην ιστορία του. Μηδέν βαθμοί μετά την εμφατική νίκη της πρεμιέρας απέναντι στη Ρέιντζερς, βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο για την μάχη της πρώτης δυάδας. Συνήλθε στην Ολλανδία, νίκησε 4-2 στην έδρα της Φόλενταμ.
Έχει 13-18-19 απέναντι σε ομάδες από την Ιταλία, αλλά «τρέχει» πρόσφατο 0-2-3 μ' αυτές.

Χωρίς τον αρχηγό
Τιμωρημένος ο ηγετικός, πλην όμως ντεφορμέ, Τάντιτς (μ.-ε. 3/0, 9/1), ενώ τέθηκε νοκ άουτ και ο βασικός μπακ Ρεντς.

Πιθανή σύνθεση: Πάσφεϊρ – Σάντσες, Τίμπερ, Μπάσεϊ, Μπλιντ – Κλάασεν, Αλβάρες, Τέιλορ – Μπέρχαους, Κουντούς, Μπέρχβαϊν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.55 4.5 5.15 2.87 1.4 1.74 2.05 1.45 2.52 1.18 1.2 2.35
Νάπολι - Άγιαξ / Εκτίμηση

Η Νάπολι εντυπωσιάζει φέτος καθώς σκοράρει με χίλιους και έναν τρόπους και έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Ο άσος με over 1,5 προσφέρεται στο «τυπικό» 1.65, ενώ οι μπουκ έχουν «διαβάσει» σωστά τα πονταρίσματα τερμάτων και το συνδυαστικό αμφίτερμα με over πληρώνει στο «φτωχό» 1.65.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr