Ποδόσφαιρο

Champions League: Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν, με πολλές αλλαγές οι Βαυαροί

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 12:45

Οι χωρίς βαθμό στον όμιλο Τσέχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις πολλές και σημαντικές απουσίες της υπερηχητικής Μπάγερν.

Champions League: Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν, με πολλές αλλαγές οι Βαυαροί

3ος όμιλος

22:00, Cosmote9 HD

Βικτόρια Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Μπάγερν, δέχθηκε το 3-0 στο 21' και είναι προφανές ότι το ματς πέρασε στην ιστορία από πολύ νωρίς. Δεν έχει βαθμό έπειτα από τρεις αγωνιστικές, δεν πρόκειται για κάτι παράλογο από τη στιγμή που η κλήρωση δεν της επιτρέπει να ονειρεύεται. Ακόμη και έναν βαθμό να πάρει, θα θεωρηθεί επιτυχημένη, η αποφυγή της τελευταίας θέσης απαιτεί υπερβάσεις. Στο 0-1-2 εντός με γερμανικές ομάδες. Επικράτησε 2-0 εντός της Μλάντα για το τσεχικό πρωτάθλημα.

Γνωστά προβλήματα

Εκτός δράσης παραμένει ο Στάνεκ (τ. 8/0 συμ., 8/0 συμ.), αμφίβολος δίνεται ο κομβικός Σικορά (μ. 8/3, 8/1). Σημαντικά, αν και όχι απρόοπτα κενά.

Πιθανή ενδεκάδα: Τβρντον – Χάβελ, Χέιντα, Πέρνιτσα, Γιεμέλκα – Κάλβαχ, Τσέρμακ – Κόπιτς, Βλκάνοβα, Μοσκέρα – Χόρι

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν έγραψε το 3-0 στο 21' και κάπου εκεί το όποιο ενδιαφέρον για την έκβαση του ματς με τη Βικτόρια Πλζεν πήγε περίπατο. «Τρία στα τρία» και μάλιστα με μηδέν παθητικό για τους Βαυαρούς, επί της ουσίας έχουν κάνει ό,τι χρειάζεται για να πάρουν την πρόκριση και να αφήσουν τον ανταγωνισμό να... σφαχτεί για τη θέση που περισσεύει. Στο 3-0-1 ο απολογισμός της στην Τσεχία, έχει 5-0-0 με την Πλζεν, εντός και εκτός. Γκέλα ολκής στη Γερμανία, προηγήθηκε 2-0, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στην εκπνοή.

Μία απουσία

Σταθερά εκτός δράσης ο Ερναντέζ (α. 2/1, 4/0), ενώ ο ηγετικός Μίλερ (ε. 2/0, 8/2) ανάρρωσε από κορωνοϊό και το πιο πιθανό είναι να πάρει συμμετοχή, έστω ερχόμενος από τον πάγκο. Εκτός και οι Ντέιβις, Μουσιάλα, Νόιερ, Ντε Λιχτ, Γκνάμπι και Ερνάντες

Πιθανή ενδεκάδα: Ούλραϊχ – Μαζραουϊ, Ουπαμεκανό, Παβάρ, Στάνισιτς – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Κομάν – Μίλερ, Μανέ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
12 6.5 1.21 2.9 1.4 1.75 2.05 1.91 1.78 4.5 1.12 1.03
Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν Μονάχου / Εκτίμηση

Με την ενδεκάδα που θα παρατάξει η Μπάγερν -μία μίξη βασικών και αναπληρωματικών- εξυπακούεται πως δεν.. ακουμπάμε το "σκέτο" διπλό του 1,18. Αν και οι ρεζέρβες των Βαυαρών θα θέλουν να.. δείξουν πράγματα, θα ρισκάρουμε στο under 2,5 των Βαυαρών (2.07).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr