Ποδόσφαιρο

Europa League: Καραμπάγκ – Ολυμπιακός, απαιτείται απάντηση!

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 10:54

Οι με απουσίες «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στο Αζερμπαϊτζάν και η αντίδραση τους «πληρώνει» στο 1.80.

Europa League: Καραμπάγκ – Ολυμπιακός, απαιτείται απάντηση!

19:45, Cosmote Sport 2HD

Καραμπάκ

Σπουδαίο διπλό για την Καραμπάγκ που είχε υπομονή και δυνάμεις και «χτυπώντας» ιδανικά μετά το 60’΄επικράτησε του Ολυμπιακού. Οι περυσινοί πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν έστειλαν… μηνύματα πρωτιάς, κατέκτησαν το δεύτερο τρίποντο σε τρεις αγωνιστικές και δικαιούνται να ελπίζουν στην υπέρβαση. Την Κυριακή παρότι «φρέσκαρε» την ενδεκάδα επικράτησε της Καμπάλα και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις, μετρώντας οκτώ στα οκτώ! «Ο αντίπαλος πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το κίνητρό τους είναι υψηλό. Βλέπουν το ματς μαζί μας ως την τελευταία ευκαιρία για την Ευρώπη. Όσο για εμάς, υπήρχε κάποια κούραση, αλλά ελπίζω ότι τα παιδιά θα είναι απολύτως έτοιμα για τον αγώνα» τόνισε ο τεχνικός Κουρμπάνοφ.

Συν και πλην
Οι ενίοτε βασικοί Μεντίνα (α) και Μεντβέντεφ (α) βρέθηκαν στην αποστολή του πρώτου αγώνα μετά από καιρό, προερχόμενοι από τραυματισμούς. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος τέθηκε νοκ άουτ ο βασικός μέσος Αντράντε.

Πιθανή σύνθεση: Μαχμανταλίεβ – Βέσοβιτς, Μουσταφάτζε, Β. Χουσεΐνοβ, Καφαρκουλίεβ – Γιάνκοβιτς, Γκαράεβ – Ζουμπίρ, Όζομπιτς, Κάντι – Κβαμπένα

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ και παραδόθηκε στην συνέχεια στις ορέξεις της αθλητικής Καραμπάγκ. Τρία ματς, τρεις ήττες για τους «ερυθρόλευκους» που δεν βρίσκουν λύσεις παρά την αλλαγή τεχνικού και το ματς στο Αζερμπαϊζάν φαντάζει κομβικό για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια. Πήρε ένεση ψυχολογίας την Κυριακή, με διπλό στην Κρήτη επί του ΟΦΗ (2-1) και για πρώτη φορά μετρά δύο σερί νίκες στην Σούπερ Λιγκ. "Ήταν σκληρό το αποτέλεσμα για το πως παίξαμε. Χάσαμε τον έλεγχο μετά το 1-0 και αυτό οφείλεται σε μία... αρρώστια που έχουμε αρχίσει σιγά σιγά να τη θεραπεύουμε. Έχουν γίνει αρκετά τη φετινή σεζόν και το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό για εμάς» τόνισε ο Μίτσελ.

Με απουσίες

Δεν λείπουν και πάλι τα προβλήματα για διαφορετικούς λόγους δεν υπολογίζονται ανάμεσα σε άλλους οι βασικοί Βατσλικ (τερμ), Ελ Αραμπί (ε), Χ. Ροντρίγκεζ (μ.), Μπακαμπού (ε), Ρέτσος. άγνωστη η διαθεσιμότητα του βασικού στόπερ Σισέ. Βασικός αναμένεται ο νεοφερμένος Πασχαλάκης.

Πιθανή σύνθεση: Πασχαλάκης – Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Μπα – Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Κούντε, Βαλμπουενά, Ρέαμπτσιουκ – Αμπ. Καμαρά, Ουί-Τζο Χουάνγκ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.71 4.45 3.95 2.02 1.77 1.41 2.85 1.71 2 1.19 1.23 2.17
Καραμπάκ - Ολυμπιακός / Εκτίμηση

Απαιτητική αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα σε μια πειθαρχημένη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι παρά τις απουσίες τους διαθέτουν την ποιότητα να βάλουν δύσκολα στο φαβορί, αν και δεδομένα δεν πείθουν στα μετόπισθεν. Δεν… μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε το αμφίτερμα στο αποδεκτό 1.80.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.