Ποδόσφαιρο

Europa League: Αϊντχόφεν – Ζυρίχη, φαβορί με αιτία!

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 11:24

Η PSV έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην προβληματική Ζυρίχη που προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού.

Europa League: Αϊντχόφεν – Ζυρίχη, φαβορί με αιτία!

22:00, Cosmote Sport 8 HD

Αϊντχόφεν

Άστραψε και βρόντηξε η Αϊντχόφεν που «ανίχνευσε» κάθε αδυναμία της Ζυρίχης και θριάμβευσε στην Ελβετία (5-1). Το πειστικό διπλό επανέφερε κάποια από την χαμένη της αυτοπεποίθηση, φέτος επιδεικνύει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της εντός και εκτός συνόρων. Στο πρωτάθλημα επικράτησε δύσκολα της Χέρενφεν (1-0) εκτός έδρας και με το τρίτο τρίποντο στα τέσσερα τελευταία ματς συνεχίζει την καταδίωξη της κορυφής.

«Λειψή»

Με πολλές απουσίες σε ένα ακόμα ματς. Νέες απουσίες οι ενίοτε βασικοί εξτρέμ Σαϊμπαρί και Βερτέσεν, ενώ έχασε το τελευταίο ματς πρωταθλήματος και έμεινε ξανά εκτός ο συνήθως βασικός στόπερ Μπρέιθγουέιτ. Ανέτοιμος ο αρχηγός και βασικός φορ ντε Γιονχ ενώ δεν υπολογίζονται και πάλι οι συνήθως βασικοι Μάουρο Τζούνιορ (μπακ), Μαντουέκε (εξτρέμ) και Μποσκαλι (στόπερ).

Πιθανή σύνθεση: Μπενίτες – Τέζε, Ραμάλο, Ομπίσπο, Μαξ – Φέιρμαν, Σανγκαρέ, Τιλ – Σάβιο, Σίμονς, Χάκπο

Ζυρίχη

Κατρακύλας συνέχεια για την Ζυρίχη που δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την Αϊντχόφεν και γνώρισε μια από τις βαριές ευρωπαϊκές εντός έδρας ήττες στην ιστορία της. Τρία ματς, τρεις ήττες για τους περυσινούς πρωταθλητές Ελβετίας που δεν βρίσκουν λύσεις παρά την αποχώρηση του Φράνκο Φόντα και είναι από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις εντός συνόρων, την Κυριακή «κόλλησε» στο 0-0 με την Βιντερτουρ και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Ελβετίας. Στα… βαθιά με το καλημέρα ο νέος τεχνικός Μπο Χένρικσεν, με τον Δανό να ανακοινώνεται την Τρίτη.

Χωρίς τον άσο

Νέο πρόβλημα ο βασικός τερματοφύλακας Μπρέχερ, ενώ τέθηκε εκτός και ο συνήθως βασικός αμυντικός Αλίτι. Δεν υπολογίζεται όπως και στα τελευταία ματς ο χρήσιμος Ομεραγκιτς, άγνωστες οι προθέσεις του νέου τεχνικού.

Πιθανή σύνθεση: Κοσταντίνοβιτς – Καμπέρι, Κάτιτς, Μετς – Μπορανισάγεβιτς, Σέλναες, Κράσνικι, Τζεμαϊλί, Γκερέρο – Τόσουν, Μαρκεζάνο

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.24 5.85 11.5 2.9 1.4 1.75 2.05 1.78 1.92 1.05 1.14 3.95
Αϊντχόφεν - Ζυρίχη / Εκτίμηση

Αναμενόμενος ο ισχυρός φαβοριτισμός της Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν πάντως με αρκετές απουσίες, ενώ η αλλαγή τεχνικού δύναται να βελτιώσει την εικόνα της Ζυρίχης. Τυπική επιλογή το combo 1/1 με over 1.5 στο 1.75.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr