Ποδόσφαιρο

Europa League: Λάτσιο – Στουρμ Γκρατς, combo στο 1.75

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 11:37

Οι «λατσιάλι» ψάχνουν βήμα πρόκρισης και συνδυάζουμε τη νίκη τους με ποντάρισμα τερμάτων.

Europa League: Λάτσιο – Στουρμ Γκρατς, combo στο 1.75

22:00, Cosmote Sport 5 HD

Λάτσιο

Η Λάτσιο είχε ευκαιρίες στην Αυστρία, αλλά απειλήθηκε αρκετές φορές από την Στουρμ Γκρατς και ο βαθμός την άφησε μάλλον ικανοποιημένη. Οι «λατσιάλι» έχουν περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο, εκτός έδρας έχουν αποκομίσει μόνο έναν βαθμό και μοιραία έχουν μετατρέψει σε… ντέρμπι την πρωτιά του ομίλου. Την Δευτέρα εντυπωσίασε στο εκτός έδρας 4-0 επί της Φιορεντίνα, «τρέχει» πλέον ένα εξαιρετικό 4-0-0 και καταδιώκει την κορυφή.

Με ερωτηματικά

Οι βασικοί στόπερ Ροναμιόλι και Χίλα δίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι, επιστρέφει πάντως ο αναπληρωματικός στόπερ Καζάλε. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι αναπληρωματικοί Καμένοβιτς (αμυντικός) και Φάρες (μπακ).

Πιθανή σύνθεση: Προβεντέλ – Λάτζαρι, Χίλα, Ρομανιόλι, Χισάι – Μιλίνκοβιτς, Κατάλντι, Μπάσιτς – Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε, Τζακάνι

Στουρμ Γκρατς

Η Στουρμ Γκρατς δεν… κρύφτηκε στον πρώτο αγώνα, έβαλε δύσκολα στην Λάτσιο και εν τέλει επιβραβεύτηκε με τον βαθμό. Η άμυνα της έδωσε απαντήσεις μετά την βαριά ήττα από την Φέγενορντ και χάρη στους τέσσερις βαθμούς δείχνει διάθεση να παλέψει ακόμα για την πρωτιά του ομίλου. Σε εξαιρετική κατάσταση εντός συνόρων, προέρχεται από την επικράτηση σε βάρος της Σβαρόφσκι Βάτενς και χάρη σε ένα εντυπωσιακό 5-1-0, συνεχίζει την καταδίωξη της πρωτοπόρου Σάλτσμπουργκ.

Συν και πλην

Διαθέσιμος μετά από καιρό ο λογιζόμενος ως βασικός επιθετικός Γιάντσερ, αλλά δεν υπολογίζεται ο βασικός μπακ Γκατζιμπέγκοβιτς που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.

Πιθανή σύνθεση: Σίμπενχαντλ – Ίνγκολιτς, Βάθριτς, Αφενγκράμπερ, Ντάντε – Γκόρενς Στάνκοβιτς, Χιρλάντερ, Πρας – Χορβάτ – Αχέτι, Εμεγκά

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.42 4.5 7.15 2.25 1.62 1.52 2.45 1.67 2.08 1.12 1.2 2.6
Λάτσιο - Στουρμ Γκρατς / Εκτίμηση

Η Λάτσιο επιδεικνύει επιθετικές αρετές και αναμένεται να αγωνιστεί με βασικούς. Ανταγωνιστική παρουσιάζεται και η Στουρμ Γκρατς που δεν διαθέτει όμως την ποιότητα των γηπεδούχων. Αναμενόμενο το 1.53 στον άσο, θα το «ενισχύσουμε» με over 1,5 στο 1.75.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr