Ποδόσφαιρο

Europa League: Τραμπζονσπόρ - Μονακό, στο κυνήγι της 2ης θέσης!

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 12:00

Τραμπζονσπόρ και Μονακό θα παλέψουν για μια θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Europa League: Τραμπζονσπόρ - Μονακό, στο κυνήγι της 2ης θέσης!

Τραμπζονσπόρ

Η Τραμπζονσπόρ γνώρισε την ήττα στο Μονακό, μάλλον δίκαια και δικαιολογημένα. Δεν ήταν καλή η παρουσία της, είχε πολλά αμυντικά προβλήματα και θα μπορούσε να είχε δεχθεί και άλλα γκολ. Το μόνο που κατάφερε στο ματς ήταν να μειώσει με τον Μπακασέτα. Βέβαια οι ελπίδες για τη 2η θέση δεν έχουν χαθεί, και με θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα διατηρηθεί δυνατά στο κυνήγι της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα απέτυχε να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το 0-0 εντός με την Κασίμπασα την περασμένη Δευτέρα. Όσο και αν προσπάθησε δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος ο Ουρουγουανός φορ Μάξι Γκόμες. Εκτός λίστας οι μπακ Μπρούνο Πέρες, Ασάν, αλλά και ο εξτρέμ Βίστσα.

Πιθανή ενδεκάδα

Çakır, Elmalı, Bartra, Denswil, Larsen, Hamšík, Siopis, Bardhi, Bakasetas, Djaniny, Bozok.

Μονακό

Η Μονακό εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αριθμητική υπεροχή που είχε και κατάφερε να σκοράρει 3 γκολ. Στη συνέχεια χαλάρωσε και δέχθηκε τη μείωση, όμως δεν άλλαξαν πολλά στο παιχνίδι. Καλή εμφάνιση και 3 βαθμούς στο σακούλι. Σήμερα θέλει θετικό αποτέλεσμα για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων στο κυνήγι της 2ης θέσης. Για το πρωτάθλημα, επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Μονπελιέ, πετυχαίνοντας την 5η διαδοχική της νίκη.

Αγωνιστικά νέα

Σίγουρα εκτός ο βασικός μπακ, Αγκιλάρ. Ίσως κάνει κάποιες ακόμα αλλαγές στο αρχικό σχήμα ο προπονητής, σε στυλ ροτέισον.

Πιθανή ενδεκάδα

Nübel, Henrique, Badiashile, Disasi, Vanderson, Minamino, Camara, Lucas, Golovin, Ben Yedder, Boadu.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.78 1.81 2.15 1.67 1.4 2.87 1.65 2.1 1.97 1.27 1.23
Τραμπζονσπόρ - Μονακό / Εκτίμηση

Είναι καλύτερη ομάδα η Μονακό. Οι Τούρκοι παίζουν κάποιες στιγμές με κενά διαστήματα. Δεν έχουν καλή συνολική εικόνα, αλλά εντός έδρας είναι μαχητικοί και πιο σοβαροί.

Goal/goal (1.72)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr