Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Βόλος Ν.Π.Σ.-Ιωνικός, οι γηπεδούχοι το πάνω χέρι και το κίνητρο!

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - 10:25

O Bόλος φιλοξενεί τον Ιωνικό, στους 16 του κυπέλλου Ελλάδος, και ευελπιστεί σε καλή πορεία!

Κύπελλο Ελλάδας: Βόλος Ν.Π.Σ.-Ιωνικός, οι γηπεδούχοι το πάνω χέρι και το κίνητρο!
Βόλος ΝΠΣ

O Bόλος στο πρωτάθλημα πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, έχοντας αήττητο σερί 5 αγωνιστικών με τη νίκη 2-1 επί του Λεβαδειακού και φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Φυσικά κάτι ανάλογο θέλει να πράξει και στο κύπελλο, αφού δεν το αφήνει απαρατήρητο. Τόσο η ομάδα, όσο και ο προπονητής θέλουν μια καλή πορεία και φυσικά νίκη απόψε. Για αυτό όλα τα διαθέσιμα όπλα είναι στην αποστολή. Ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα και στα τέσσερα ματς που κέρδισε πέτυχε τουλάχιστον από δύο γκολ.

Ιωνικός

Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη, μάλιστα προηγήθηκε στην πρώτη του καλή επιθετική προσπάθεια , όμως δεν μπόρεσε να φύγει με βαθμολογικό όφελος, δεχόμενος την ανατροπή (2-1). Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα, και για αυτό σήμερα ίσως φανεί λίγο αδιάφορος. Σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης η ομάδα από την Νίκαια, που δίνει μάχη για την επιβίωση. Το κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα, από τη στιγμή που ακολουθούν εντός έδρας «τελικοί» στο πρωτάθλημα με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.35 5.25 7.5 1.85 1.92 1.23 4 2.08 1.67 1.15 1.27 2.2
Βόλος ΝΠΣ - Ιωνικός / Εκτίμηση

Ο Βόλος έχει το κίνητρο και καλύτερη ομάδα. Λογικά ο άσος στο 1.80, αποτελεί καλό στήριγμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr