Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Πρόκριση στα γκολ!

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - 11:01

Τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την… τιμητική τους στις σημερινές αναμετρήσεις του πρώτου γύρου του κυπέλλου.

Κύπελλο Ολλανδίας: Πρόκριση στα γκολ!

Αναμετρήσεις για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλιας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.
Φέτος: ΦΚ Αϊντχόφεν – Βίλεμ, 2-1 (12/8).

ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΒΙΛΕΜ

Σταθερά ανταγωνιστική παρουσιάζεται και φέτος η ΦΚ Αϊντχόφεν που αφήνει και πάλι υποσχέσεις. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος επικράτησε έστω και δύσκολα της Ος (2-1) και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις, καθώς μετρά μόλις μια ήττα φέτος και έχει παγιωθεί και πάλι στις πρώτες θέσεις. Εχει δεχτεί τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία. Εξέτισε ο βασικός στόπερ και αρχηγός Αμεφόρ, σταθερά εκτός ο βασικός μέσος ντε Κιρζμέκερ.

Η Βίλεμ έχει ξεκινήσει την σεζόν «κουβαλώντας» την στάμπα του φαβορί για την άνοδο στην Β’ Ολλανδίας χωρίς πάντως να το αποδεικνύει στο γήπεδο. Οι «τρικολόρ» αδυνατούν να αποκτήσουν συνέπεια στην απόδοση τους και μοιραία έχουν χάσει έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Στο τελευταίο ματς πάντως επικράτησαν εύκολα εκτός έδρας της Χέλμοντ και ανέκτησαν κάποια από την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.Εξέτισε ο βασικός στόπερ Ντάμερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην Β’ Κατηγορία. Ματς που δύσκολα θα ξεφύγει στο σκορ, έχουν τύχη τα 2-3 γκολ (1.93).

ΑΛΜΙΡΕ-ΟΣ

Η Αλμίρε αδυνατεί να αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση της φέτος όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα και μοιραία αδυνατεί να πλησιάσει τους πρωτοπόρους στην Β’ Κατηγορία. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε από τον Αγιαξ Β’ που δεν είχε διπλό φέτος, ενώ με την σειρά της προερχόταν από τρεις κολλητές νίκες!

Στην μετριότητα κινείται και φέτος η Ος και το κύπελλο φαντάζει η μοναδική ελπίδα για ψάξει την διάκριση. Την Παρασκευή ηττήθηκε από την ΦΚ Αϊντχόφεν (2-1) συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Μετρά μόλις ένα τρίποντο στα έξι τελευταία, είναι πάντως πιο αποτελεσματική εκτός έδρας. Ο πρώτος σκόρερ Ματιέ θα επιστρέψει μετά την χειμερινή διακοπή, εκτός και ο βασικός επιθετικός Μάργκαρετ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ος αρέσκεται σε αντεπιθέσεις και θα βρει αρκετό χωρο καθώς η Αλμίρε θα κάνει «παιχνίδι». Προσπερνάμε τον φτηνό άσο και καταλήγουμε στον συνδυασμό γκολ/γκολ με over (2.02).

ΡΟΝΤΑ-ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Η Ρόντα ξεκίνησε θετικά την σεζόν, εδειξε και φέτος πως θα αποτελέσει μια διεκδικήτρια της πρώτης οκτάδας αλλά εσχάτως έχασε τον… προσανατολισμό της και ψάχνει απαντήσεις στον αγώνα κυπέλλου. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε από την Τέλσταρ (2-1) επιδεικνύοντας και πάλι αμυντικές αδυναμίες. Γκολ/γκολ με over και τα πέντε τελευταία ματς.

Απαντήσεις αναζητά η Χεράκλες στον αγώνα κυπέλλου. Οι Αλμελόερς προέρχονται από ήττα στο ντέρμπι κορυφής με την Τσβόλε και μετά από καιρό υποχώρησαν από την πρώτη θέση. Η σεζόν κρίνεται πάντως θετική και με το παραπάνω, είχαν προηγηθεί έξι κολλητά τρίποντα και πρωταγωνιστεί παρότι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν. Over τα δέκα από τα 11 ματς στο πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ντέρμπι της ημέρας. Δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, ακολουθούμε τους αριθμούς και επιλέγουμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over (1.90).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr