Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Με Τορίνο στο 1.87!

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - 11:44

Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στις σημερινές αναμετρήσεις της φάσης των «32» και ξεχωρίζει ο συνδυαστικός άσος της «γκρανάτα».

Κύπελλο Ιταλίας: Με Τορίνο στο 1.87!

Μονοί αγώνες για την φάση των «32».
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

19:00, Nova Sports Start HD
Ο νικητής με τη Ρόμα

ΤΖΕΝΟΑ-ΣΠΑΛ

Η Τζένοα έδειξε να έχει εύκολο έργο στην έδρα της Κοζέντσα, προηγήθηκε 290 στο 37’, αλλά από το 34', έπαιζε με 10 και τα… χρειάστηκε. Στα τελευταία τέσσερα ματς της Β' Ιταλίας έχει 3-1-0, πρωταγωνιστεί όπως αναμενόταν.Εκτός δράσης Γκαλδαμές (μ. 2/0), Ιλσάνκερ (μ. 6/0), Στουράρο (μ.), αναμένονται αλλαγές.

Η Σπαλ είχε δύσκολη αποστολή στην Τσιταντέλα το Σάββατο, πήρε πάντως το 0-0. Δεν ενθουσίασε η ομάδα από τη Φεράρα στο ντεμπούτο του τεχνικού Ντανιέλε Ντε Ρόσι, θα πρέπει να ανεβάσει στροφές ώστε να αποδείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ. Υπάρχει προβληματισμός εδώ και εβδομάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό φαβορί η Τζένοα που δίνει βέβαια το περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα. Χωρίς άγχος η Σπάλ, «τυπικός» ο άσος στο 1.55, πιο αποδεκτό το αμφίτερμα στο 1.90.

Ο νικητής με την Μίλαν

ΤΟΡΙΝΟ-ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Η Τορίνο υποδέχθηκε τη Γιουβέντους το Σάββατο, στο σούπερ ντέρμπι του Πιεμόντε. Είχε τις ευκαιρίες της, αλλά και κορυφαίο τον τερματοφύλακα Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, για να δεχθεί το γκολ στο 74' και να μείνει με άδεια χέρια (0-1). Η «γκρανάτα» του Ιβάν Γιούριτς έχει 0-1-4 στα τελευταία πέντε ματς και προβληματίζει βάσει στόχων.

Η Τσιταντέλα έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Σπαλ, αλλά στο 44' έμεινε με 10 παίκτες και «κόλλησε» στο 0-0.. Το κακό είναι ότι δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα (0-2-2) και η θέση της στη βαθμολογία δεν είναι ιδιαίτερα άνετη. Πήραν… ρεπό τρεις βασικοί, εκτός και ο Μπαλντίνι (ε. 6/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τορίνο θα διεκδικήσει την διάκριση στο κύπελλο καθώς στο πρωτάθλημα αδυνατεί να αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση της. «Παίζεται» ο άσος με συνδυαστικό over 1,5 στο 1.87.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr