Ποδόσφαιρο

Premier League: Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ, ποια θα σπάσει το σερί!

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 11:45

Η Λίβερπουλ ύστερα τη μεγάλη νίκη επί της Σίτι, θέλει να πάρει ακόμη μία επί της Γουέστ Χαμ.

Premier League: Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ, ποια θα σπάσει το σερί!
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ κέρδισε τη Σίτι και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, παρέμεινε 28ο σερί εντός έδρας ματς πρωταθλήματος αήττητη. Κατάφερε και κράτησε την ομάδα του Πεπ μακριά από τα δίχτυα της και πήρε την νίκη με το ισχνό 1-0. Σημαντική νίκη, τόσο για ψυχολογικούς λόγους όσο και για αγωνιστικούς. Αν έχανε η ψαλίδα θα άνοιγε περισσότερο. Φυσικά σήμερα θέλει να κερδίσει για να μη πάει στράφι αυτή η μεγάλη νίκη στο ντέρμπι.

Αγωνιστικά νέα

Μετά τον Ντίαζ, χάνει και τον Ζότα, ο οποίος θα χάσει και το Μουντιάλ. Τα υπόλοιπα προβλήματα γνωστά, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε στάδιο αποκατάστασης.

Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση αυτόν τον μήνα, καθώς παραμένει αήττητη σε 5 αγώνες, με 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Στο Σαουθάμπτον κόλλησε στο 1-1, με το τελικό σκορ ίσως να την αδικεί. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις σημαντικότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει όλους τους βαθμούς στο σακούλι της. Σήμερα πηγαίνει σε μια έδρα που έχει να κερδίσει από το 2015.

Αγωνιστικά νέα

Αμφίβολοι δίνονται οι Ντόουσον και Ζουμά, οι οποίοι έχουν χάσει προπονήσεις το τελευταίο διάστημα λόγω μικροπροβλημάτων. Ο Ογκμπόνα μάλλον είναι καλά, άσχετα άμα δεν έπαιξε με τους "άγιους".

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.44 4.5 6.75 2.5 1.51 1.58 2.32 1.65 2.1 1.1 1.18 2.85
Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ / Εκτίμηση

Και οι δύο ομάδες δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση. Η Λίβερπουλ τρέχει το σερί αήττητων αγώνων εντός έδρας, ενώ η Γουέστ Χαμ τρέχει αήττητο σερί αυτόν τον μήνα. Είναι ένα ζευγάρι που προσφέρει γκολ και θέαμα. Πάμε με το goal/goal & over 2,5 (2.05).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr