Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Εντυπωσιάζει η Ουντινέζε

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 11:52

Ο συνδυαστικός άσος των φορμαρισμένων “φριουλάνι” ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα.

Κύπελλο Ιταλίας: Εντυπωσιάζει η Ουντινέζε

Μονοί αγώνες για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου.

Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

16:00, Novasports 2
Ο νικητής με την Αταλάντα.

ΣΠΕΤΣΙΑ-ΜΠΡΕΣΙΑ

Η Σπέτσια έμεινε στο 2-2 με την Κρεμονέζε σε ένα “χορταστικό” ματς. Το μίνι σερί των δύο ηττών τερματίστηκε για την ομάδα του Λούκα Γκότι, αν και η προσπάθεια για τη σωτηρία απαιτεί σαφή βελτίωση. Δεν υπολογίζονται τρεις βασικοι (Κοβναλένκο, Μπαστόνι, Ρέκα), αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η Μπρέσια ήταν προβληματική από το πρώτο λεπτό στη Σαρδηνία και δεν γλίτωσε την ήττα από την Κάλιαρι. Δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία (0-1-2), προβληματίζει λόγω απόδοσης το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο Πεπ Κλοτέτ προς το παρόν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Επιστρέφει στον πάγκο ο Ισπανός τεχνικός, που προανήγγειλε αλλαγές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο δύσκολο απο το δείχνει και το σετ θα μπορούσε να ειναι πιο ισορροπημένο. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε το αμφίτερμα που προσφέρεται πάντως σε “διαβασμένη” τιμή.

Ο νικητής με την Ιντερ.
Φέτος (12/8) για τη Β’ Ιταλίας: Πάρμα – Μπάρι 2-2.

ΠΑΡΜΑ-ΜΠΑΡΙ

Η Πάρμα δεν εντυπωσίασε, αλλά ήταν ψυχωμένη, επικράτησε της Ρετζίνα και την εκθρόνισε απο την κορυφή. “Τρέχει”στο πρωτάθλημα ένα 3-1-0 και αποδεικνύει ότι έχει το ρόστερ προκειμένου να διαδραματίσει ρόλο στο κυνήγι της ανόδου. “Γρίφος” η ενδεκάδα, αναμένονται πολλές αλλαγές.

Η Μπάρι εντυπωσίαζε μέχρι πρότινος με την πορεία της ως νεοφώτιστη στη Β' Ιταλίας, αν και δεν έπεισε στο τελευταίο ματς με την Ασκολι. Το εξαιρετικό αήττητο σερί 5-3-0 πέρασε στην ιστορία, παραμένει ψηλά και η όρεξη ανοίγει διαρκώς. Ο τεχνικός Μινιάνι δεν υπολογίζει για διαφορετικούς λόγους, πέντε βασικούς!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες παλεύουν κάθε ματς και έχουν μάθει να επιβραβεύονται. Αμφίρροπο ματς, περιμένουμε “μάχη” υπομονής, έχει τύχη τυο 1.95 στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

Ο νικητής με τη Γιουβέντους.
Φέτος (26/8) για την Α’ Ιταλίας: Μόντσα – Ουντινέζε 1-2.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΜΟΝΤΣΑ

Η Ουντινέζε εδεν… κρύφτηκε στην έδρα της Λάτσιο, επέστρεψε με τον βαθμό, είχε και δύο δοκάρια! Δεν πτοείται η ομάδα του Αντρέα Σοτίλ, έχει 6-3-0 μετά την ήττα από τη Μίλαν στην πρεμιέρα και επί της ουσίας κάνει πορεία πρωταθλητισμού, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Σερί τέλος για την Μόντσα, που δεν έπεισε στην έδρα της Έμπολι και την κολακεύει μάλιστα η ήττα με οριακό σκορ (1-0). Η ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο... προσγειώθηκε απότομα έπειτα από σερί τριών νικών, απρόσμενα κακή η αμυντική λειτουργία της. Διατηρεί πάντως διαφορά απο την ουρά, προσεγγίζει χωρίς άγχος το κύπελλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ουντινέζε εντυπωσιάζει φέτος και μοιραία οι τιμές για τη νίκη της είναι “διαβασμένες”. Η Μόντσα δεν θα… κρυφτεί πάντως και θα αβαντάρει στην εμφάνιση υψηλού σκορ. Συνδυάζουμε τον άσο με over στο 2.12.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr