Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Φλαμένγκο-Κορίνθιανς για τον τίτλο με προσοχή στην άμυνα!

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 13:18

Επαναληπτικός τελικός για το κύπελλο στην Βραζιλία όπου θα γίνει στο Μαρακανά και οι δύο ομάδες να είναι τακτικά προσεγμένες γνωρίζοντας πως μπορούν να παίξουν και άμυνα.

Κύπελλο Βραζιλίας: Φλαμένγκο-Κορίνθιανς για τον τίτλο με προσοχή στην άμυνα!

Στο Μαρακανά είναι στραμένα τα βλέμματα στην Βραζιλία. Εκεί η Φλαμένγκο υποδέχεται την Κορίνθιανς σε επαναληπτικό τελικό για το κύπελλο. Ματς που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για το στοίχημα, με τιμές πρόκληση στο κουπόνι.

Το πρώτο ματς έληξε χωρίς σκορ και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, με οποιοδήποτε σκορ, οι δύο μονομάχοι θα οδηγηθούν απευθείας στα πέναλτι.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 03:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Φλαμένγκο

Το Μαρακανά θα κοχλάζει για την διεκδίκηση από την Φλαμένγκο του πρώτου από τα δύο τρόπαια. Το άλλο είναι το Λιμπερταδόρες, έχοντας τον τελικό τέλη του μήνα απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε.

Φέτος στα 4 εντός έδρας για το κύπελλο δεν δέχθηκε γκολ έχοντας 3 νίκες. Τα τρία πιο πρόσφατα ήταν απέναντι στις Ατλέτικο Μινέιρο, Ατλέτικο Παραναένσε, Σάο Πάολο.

Το 2013 κατέκτησε για τελευταία φορά το κύπελλο, που ήταν η 3η φορά. Το 2017 βρέθηκε εκ νέου σε τελικό, αλλά έχασε τον τίτλο από την Κρουζέιρο στα πέναλτι.

Προέρχεται από το εντός 1-0 στο πρωτάθλημα επί της Ατλέτικο Μινέιρο παίζοντας με ρεζέρβες. Η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ έχει μόλις δύο ήττες έχει στα τελευταία 25 σε όλες τις διοργανώσεις. Τιμωρημένος ο Γκόμες (μπακ).

Κορίνθιανς

Για την Κορίνθιανς ο βαθμός δυσκολίας μεγάλωσε από τη στιγμή που δεν έβαλε γκολ στην πρώτη αναμέτρηση. Βέβαια η ομάδα του Βίτορ Περέιρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Και ξέρει να παίζει άμυνα. Κάτι σημαντικό για την ρεβάνς.

Και η ίδια, όπως καιο αντίπαλος μετράει τρεις κατακτήσεις κυπέλλου (2009 η τελευταία). Το 2018 βρέθηκε για τελευταία φορά σε τελικό, αλλά δεν πήρε τον τίτλο.

Έχει μια νίκη και 4 ισοπαλίες στα 9 τελευταία εκτός στο κύπελλο. Στα 4 φετινά είχε μόλις 2 ισοπαλίες.

Το 2018 αντιμετώπισε την Φλαμένγκο στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου προκρίθηκε με νίκη 2-1 εντός και 0-0 στο εκτός. Το 2019 αποκλείστηκε στην φάση των «16» από την «Φλα» με δυο ήττες με σκορ 1-0.

Φέτος τον Αύγουστο αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες από την Φλαμένγκο με ήττες (2-0 εντός, 1-0 εκτός).

Πάει ξεκούραστη αφού δεν έδωσε το ματς με την Γκοϊάς για το πρωτάθλημα, που ήταν εκτός έδρας. Η ίδια, με προσωρινή δικαστική απόφαση πέτυχε την αναβολή. Επειδή υπήρξε ξαφνική απόφαση της τοπική κυβέρνησης του Γκοϊάς για μη παρουσία φιλάθλων της στο ματς.

Αυτό ωστόσο αντιμετωπίστηκε με προβληματισμό από την Φλαμένγκο. Που ανέφερε πως η Κορίνθιανς είχε παραπάνω χρόνο για να προετοιμαστεί για τον επαναληπτικό τελικό.

Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 τελευταία. Εκτός έμεινε ο τραυματίας μέσος Ξαβιέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.47 3.85 7 2.18 1.22 4 2.32 1.54 1.09 1.21 2.55
Φλαμένγκο - Κορίνθιανς / Εκτίμηση

Η Φλαμένγκο δίνεται φαβορί λόγω έδρας. Αλλά σε ένα τέτοιο ματς που κρίνεται τίτλος είναι υπερβολικό να είναι σε τέτοια μικρή τιμή ο άσος. Η Κορίνθιανς δοκιμάστηκε φέτος σε νοκ άουτ ματς. Απέκτησε εμπειρία και ο Βίτορ Περέιρα θα το πάει στην άμυνα. Το Χ είναι στο 4,25, ενώ το Χ στο ημίχρονο δίνεται στο 2,18.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr