Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα, αλλού το μυαλό του ο ΠΑΣ!

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 10:37

Η ΑΕΚ καλείται να δώσει ένα ακόμη παιχνίδι στο γήπεδό της, αυτή τη φορά για τη νοκ αουτ φάση του κυπέλλου!

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα, αλλού το μυαλό του ο ΠΑΣ!
ΑΕΚ

Παρολίγον γκέλα για την ΑΕΚ στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, αλλά τελικά λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις κι επικράτησε 1-0 με πέναλτι του Άμραμπατ. Πίεσε, προσπάθησε αλλά δεν τελείωνε καλά τις φάσεις. Απειλήθηκε και αυτή σε ορισμένες περιπτώσεις όμως δεν το πλήρωσε. Σημασία πλέον έχει η νίκη και η βελτίωση της ομάδας στην αποτελεσματικότητα. Αγχωτική, αλλά δίκαιη νίκη, ωστόσο σε ακόμα ένα ματς παρουσιάστηκε αναποτελεσματική και θα μπορούσε να το πληρώσει. «Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις και αυτό κάναμε», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής είναι οι Αθανασιάδης , Βίντα, οι τραυματίες Τσούμπερ, Άμραμπατ, Μαχαίρας, Φαν Βέερτ, με ίωση ο Μοχαμαντί. Επιστρέφει ο Τζαβέλας και πιθανό ντεμπούτο ο Σιντιμπέ.

ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε 2 φορές αλλά ισοφαρίστηκε και άλλες τόσες από τον ΟΦΗ. Δεν κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο που είχε στα χέρια του στο τέλος του παιχνιδιού, και έτσι πέταξε δύο βαθμούς. Το τελικό 2-2 μας χάρισε ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά άφησε πικρία στις δύο ομάδες και κυρίως στα Γιάννινα. Υπάρχει βαρύ κλίμα στις τάξεις της ομάδας που δυσκολεύεται να κερδίσει. Εν αναμονή εξελίξεων τώρα όσον αφορά τον προπονητή Θανάση Στάικο, σχετικά με το μέλλον του και τις αποφάσεις της διοίκησης.

Αγωνιστικά νέα

Δίνει παιχνίδι με τον Ιωνικό ξανά στην Αθήνα, οπότε η αποστολή αφορά και τα δύο παιχνίδια. Εκτός έμειναν οι Σούλης , Σταματελόπουλος, Λέο, Κόντε, επιστρέφει ο Ποζνάνσκι, ενώ ΟΚ είναι οι Εραμούσπε, Μπιλμπάο, Ροσέρο που είχαν κάποιες ενοχλήσεις.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.13 8.15 19 2.87 1.4 1.68 2.15 2.3 1.54 1.03 1.08 5.85
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα / Εκτίμηση

Φυσικά και η ΑΕΚ είναι ποιοτικά ανώτερη ακόμα και με αλλαγές. Ο ΠΑΣ επίσης δεν έχει την πολυτέλεια να κοιτάξει και κύπελλο και πρωτάθλημα. Πάμε με να σκοράρει γκολ η ΑΕΚ πριν το 35', σε απόδοση 1.83.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr