Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Η Μπολόνια και τα γκολ!

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 11:26

Ο άσος της Μπολόνια αποτελεί την βασική επιλογή απο τις σημερινό πρόγραμμα του 2ου γύρου, ενώ τα πονταρίσματα τερμάτων έχουν την τιμητική τους στα άλλα ματς.

Κύπελλο Ιταλίας: Η Μπολόνια και τα γκολ!

Αγώνες για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτιο αν χρειαστεί.

16:00, Novasports 2
Ο νικητής με τη Νάπολι.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Η Κρεμονέζε έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην έδρα της Σπέτσια αλλά πλήρωσε την κάκιστη αμυντική λειτουργία της, δεχόμενη νωρίς την ανατροπή (19', 22΄). Δεν το παράτησε και παρά το ότι ήταν χειρότερη, βρήκε το 2-2 στο 52' και το κράτησε μέχρι τέλους. Χρήσιμος ο βαθμός για την ομάδα του Μαξ Αλβίνι, ωστόσο αγνοεί τη νίκη και αυτό προκαλεί πίεση. Αναμένονται αλλαγές, ακολουθεί ντέρμπι ουράς με την Σαμπντόρια.

Η Μόντενα ήταν κατά διαστήματα εντυπωσιακή απέναντι στην Κόμο και έφτασε στο εμφατικό 5-1. Τρίτη διαδοχική νίκη για τα «καναρίνια», μπορεί να είναι νεοφώτιστη ομάδα και να μπήκε νωθρά στη Β' Ιταλίας, αλλά αποδεικνύει ότι έχει τη δυναμική να διεκδικήσει την άνετη σωτηρία (μίνιμουμ). Στο Κύπελλο έχει ήδη προλάβει να εντυπωσιάσει, καθώς απέκλεισε τη Σασουόλο, ομάδα από την Α' Ιταλίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς οι γηπεδούχοι δεν πείθουν ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται με άγνοια κινδύνου. Προσπερνάμε τον άσο και κρατάμε το γκολ/γκολ που προσφέρεται σε ίδια απόδοση.


19:00,Novasports News
Ο νικητής με τη Φιορεντίνα.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΑΣΚΟΛΙ

Η Σαμπντόρια ηττήθηκε και απο την Ρόμα την Δευτέρα συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Προ δεκαημέρου άλλαξε προπονητή, δεν βρίσκει λύσεις και στερείται πλέον και αυτοπεποίθησης. Αναμένονται αρκετές αλλαγές καθώς ακολουθεί κρίσιμο ματς με την Κρεμονέζε.

Η Ασκολι ήταν το ακλόνητο αουτσάιντερ στην έδρα της... πυραυλοκίνητης Μπάρι, αλλά έπαιξε υποδειγματική άμυνα και πανηγύρισε σπουδαία νίκη Βαθιά ανάσα για τον τεχνικό Κρίστιαν Μπούκι η πρώτη νίκη μετά απο πέντε αγωνιστικές, ενώ προανήγγειλε αλλαγές για το ματς κυπέλλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορος βέβαια ο άσος στο 1.45 για μια Σαμπντόρια που αδυνατεί να βρει ρυθμό. Δεν μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στο 2.10.

Ο νικητής με τη Λάτσιο.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Η Μπολόνια ήταν ανταγωνιστική και προηγήθηκε στην έδρα της Νάπολι, αλλά εν τέλει έχασε 3-2 και βάσει των ευκαιριών του αντιπάλου, θα μπορούσε να δεχθεί πολλά περισσότερα τέρματα. Σερί 0-1-3 και επισφαλής θέση στο πρωτάθλημα της Α' Ιταλίας, αλλά είναι λογικό ότι χρειάζεται χρόνο μετά την αλλαγή προπονητή.

Η Κάλιαρι δεν είχε πρόβλημα να επιβάλλει την παρουσία της στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Μπρέσια. Το αρνητικό σερί 0-1-2 πέρασε στην ιστορία και ο τεχνικός Φάμπιο Λιβεράνι νιώθει πιο άνετα στο πόστο του, αν και βάσει ρόστερ, οι Σάρδοι θα πρέπει να διεκδικήσουν ακόμη και την αυτόματη άνοδο. Στην Μπολόνια νίκησε το 2010 και έκτοτε δεν τα κατάφερε σε 10 αναμετρήσεις (0-3-7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπολόνια ψάχνει μια νίκη ώθηση για την συνέχεια και η Κάλιαρι δεν δείχνει ικανή να την προβληματίσει. Λογικό το 1.70 στον άσο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr