Ποδόσφαιρο

Champions League: Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης, και οι δύο έχουν κίνητρο!

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 - 10:39

Η Λειψία θέλει να καπαρώσει τη δεύτερη θέση απόψε, απέναντι στη "Βασίλισσα". 

Champions League: Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης, και οι δύο έχουν κίνητρο!
Λειψία

Κατάφερε και έκανε δύο σερί νίκες επί της Σέλτικ, και έτσι μπήκε δυναμικά ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Είναι στη 2η θέση πάνω από την Σαχτάρ, και αν κερδίσει απόψε και ηττηθούν οι Ουκρανοί, καπαρώνει τη θέση. Αλλιώς θα κριθούν όλα μεταξύ τους τη τελευταία αγωνιστική. Την τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία ξέφυγε από μεγάλο εκτός έδρας με την Άουγκσμπουργκ .Έφτασε στο σημείο να χάνει 3-0 στο 64', όμως χάρη στον αντίπαλο που έμεινε με παίκτη λιγότερο, πίεσε και ισοφάρισε σε 3-3 στο 90'. Πάντως έδειξε για μια ακόμη φορά τις αδυναμίες που έχει εκτός έδρας. Εντός έδρας μετρά 5 σερί νίκες σε επίσημα παιχνίδια με μίνιμουμ 3 γκολ ενεργητικό σε κάθε παιχνίδι.

Αγωνιστικά νέα

Επέστρεψαν οι Όλμο και Βέρνερ, αλλά ειδικά ο δεύτερος δίχως προπονήσεις. Κλασικά απόντες οι βασικοί Γκουλάτσι , Κλόστερμαν και Λάιμερ.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ παραμένει αήττητη έπειτα από 16 φετινές αναμετρήσεις, για όλες τις διοργανώσεις. Στο παιχνίδι που δυσκολεύτηκε αρκετά ήταν σε αυτό με τη Σαχτάρ, όπου τελικά κόλλησε στο 1-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 95' με buzzer beater του Ρίντιγκερ . Έχει 10 βαθμούς στον όμιλο, παρ' όλα αυτά δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, θέλει τουλάχιστον ισοπαλία απόψε, ή αν χάσει να μην κερδίσει η Σαχτάρ τη Σέλτικ. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή μετά τη νίκη πριν από 2 αγωνιστικές στο κλάσικο επί της Μπαρτσελόνα. Στο προηγούμενο ήταν νωθρή, επικράτησε 3-1 της Σεβίλλης, αλλά ήταν πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Αγωνιστικά νέα

Σήμερα ο Αντσελότι θα έχει 3 πολύ σημαντικές απουσίες. Αυτές των Βαλβέρδε, Μόντριτς και Μπενζεμά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.35 3.4 2.95 2.25 1.62 1.48 2.6 1.45 2.55 1.42 1.28 1.61
Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης / Εκτίμηση

Υπάρχει κίνητρο και από τις δύο πλευρές, όπως και απουσίες και κούραση. Θα πάω με το 1Χ & over 1,5 (1.75).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr